Пореден спасителен план за Alfa Romeo… четвърти по ред

36065
Пореден спасителен план за Alfa Romeo… четвърти по ред

В края на октомври босът на Fiat-Chrysler, Серджо Маркионе, каза, че ще разберем какво ще е бъдещето на Alfa Romeo в края на първото тримесечие на тази година. Automotive News твърди, че стратегическият план за спасяване на марката, четвърти по ред, ще бъде публикуван през май, когато Fiat-Chrysler ще представи резултатите за първото тримесечие на 2014.

Изданието твърди, че този план за спасяване на марката е свързан с чисто нова платформа със задно задвижване, която ще се казва Giorgio. Тя ще е достатъчно флексибилна, за да може да се качват на нея и модели с 4х4 задвижване. Тя е разработена от малък екип от Maserati, оглавяван от Филип Криеф. Очаква се на тази платформа да бъдат качени и бъдещи модели на Chrysler и Dodge, тъй като би било нерентабилно да се използва само за нискообемното производство на Alfa Romeo.

Alfa Romeo 4C е готов да акостира в Европа

  Alfa Romeo 4C ще се появи на европейския пазар през октомври и по този повод от италианската компания разкриха пълни подробност...

Четвъртият спасителен план ще обхваща период от 5 години, по време на които Alfa Romeo ще лансира средноразмерни и големи купета, нов флагман, както и минимум три кросоувъра. Очакваме 4C Spider и базиран на Mazda MX-5 роудстър, но интересното е, че се предвижда премахване на хечбеците от гамата на компанията. Дали тези очаквания ще се окажат правилни – очакваме да разберем през май.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com