Porsche Cayman II: изглежда невероятно

21578
Porsche Cayman II: изглежда невероятно

Не е тайна, че новият Cayman е близнакът с твърд покрив на четвъртото поколение Boxster Roadster (981), който бе показан в началото на годината. По-късно днес, на изложението в Лос Анджелис, ще бъдат дръпнати покривалата от този автомобил. Въпреки това, снимките, които виждате, са първите официални на новия модел. Изглежда, че този път дизайнерите на Porsche са се справили доста по-добре с интегрирането на покрив върху купето на Boxster.

 

Най-мощният и бърз седан на Jaguar: XFR-S

Вместо да продължават с постепентото разбулване (вече всеобща практика на подгряване с по няколко тийзъра преди премиерата), Jaguar нап...

Подобно на Boxster, и Cayman се е сдобил с фарове, вдъхновени от задаващия се супер спортист 918 Spyder. Предницата е с доста по-остри линии. Спойлерът е с нов дизайн, а в него са монтирани характерните за Сayman фарове за мъгла. Характерното отзад е вграденият в стоповете спойлер.

 

Базовият модел разчита на 2,7-литров 6-цилиндров двигател с 275 к.с., което е с 10 к.с. повече спрямо същия в Boxster. S-ката залага на 3,4-литров боксер, генериращ 325 к.с., също с 10 повече спрямо роудстър роднината.

Гледайки тези снимки ми се струва, че Porsche сами са си създали проблем. Ако базовото в гамата на компанията купе изглежда толкова добре и е по-мощно от Boxster, защо някой ще си купува 911?

Адски 1500 к.с. от новия Venom

Обикновено, когато един производител представя версия за нова моделна година, или дори фейслифт, ако сред новостите се открояват подобр...

Още автомобилни новини четете на rs-auto.bg

Редактор: Пламен Георгиев

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com