Porsche показа фейслифта на 911

13495
Снимки:

Снимките са официални и са на прототипа на 911, който е в процес на тестване преди официалната му премиера през септември във Франкфурт.

Новото 911 се очаква през 2018 г., но сега е ред на фейслифта на 911 (997), който официално ще бъде показан пред публиката по време на автосалона във Франкфурт този септември. А междувременно Porsche започна да подгрява феновете си с тези официални снимки на няколко прототипа, които преминават усилена тестова програма. Смимките са от Кейп Таун, Южна Африка.

 

Любов или омраза: Mansory Porsche Macan

Стане ли дума за Mansory, възможностите винаги са само две: любов или омраза. Най-известният проект за миналата година бе жълтият G63 A...

Техническа информация на практика липсва. Autocar обаче твърди, че фейслифтът ще предложи турбо 6-цилиндров боксеров. Неговият обем ще е под 3,0 литра и ще генерира около 365 к.с. в 911 Carrera.

Не е ясно с какъв работен обем ще е турбо двигателят в 911 Carrera S, макар че британското издание предполага, че мощността му ще е увеличена до около 415 к.с.

 

От снимките на интериора става ясно, че на волана инженерите на Porsche се монтирали контролер, който дава възможност на водача да избира между 4 режима на задвижване. Ще се монтира и нова мултимедийна система, която дебютира с фейслифта на Cayenne.

Porsche вдигна покрива на Boxster Spyder

Новият Porsche Boxster Spyder взима назаем броните и уникалния капак на двигателя от Cayman GT4. Моделът разчита и на уникален, олекоте...

 

Що касае промените по дизайна, то виждаме променена предна броня, по-големи въздуховоди и оптимизация на охлаждането на трите монтирани отпред радиатора, кактои тънки LED дневни светлини. Основната форма на фаровете остава същата, но конфигурацията на вътрешните светлини е променена. Задната броня е с отвори, за да може по-добре да се отвежда горещия въздух от двигателния отсек. В страничните огледала са монтирани LED мигачи, а задните светлини са с променена LED графика.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com