Последното специално изпълнение на Gallardo

16910
Последното специално изпълнение на Gallardo
С LP570-4 Squadra Corse се отдава чест за вярната служба на Gallardo. След това ще чакаме заместника му. Май...

През последните дни в мрежата се въртяха шпионски снимки на тайнствено Gallardo, преминаващо пистови изпитания. Ето го и него: Gallardo LP 570-4 Squadra Corse. Автомобилът бе официално предстване от Lamborghini, а след месец и малко ще го видим на изложението във Франкфурт.

 

Бъдещото Lamborghini Cabrera може да изглежда така

  Lamborghini Gallardo е на път да се пенсионира съвсем скоро и доказателство за това е фактът, че от компанията ще разкрият дълг...

Създаден, за да изнесе „емоцията от състезателната писта директно на пътя“, Squadra Corse носи името на спортния департамент на Lamborghini. Което е нещо много хубаво и показателно за възможностите му. Още по-хубаво и показателно е това, че за основа е послужил Gallardo Super Trofeo. Това означава много карбон, бързо свалящ се капак на двигателя, огромен заден спойлер и цветовете на италианския флаг.

 

Промените по интериора са ограничени до облицовано арматурно табло в Алкантара и много карбон. Спортните седалки и алуминиевите педали не могат да ни учудят в подобен автомобил. Естествено: имаме и специалното Squadra Corse лого.

Подобно на Gallardo Super Trofeo, Squadra Corse се задвижва от V10 двигател с 570 „коня“. Вместо „юзди“ се използва 6-степенна e-gear трансмисия, която спомага тежкото 1340 кг биче да се изтрелва до 100 км/ч за 3,4 секунди. Границата от 200 км/ч се достига за 10,4 сек, а максималната скорост стига до 320 км/ч.

Lamborghini Cabrera се маскира в тъмни одежди

  Въпреки че сме в разгара на лятото, сме доста нетърпеливи да дойде време за автомобилното изложение във Франкфурт през есента, ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com