Първият тийзър на Hyundai Elantra изглежда обещаващо

8258
Първият тийзър на Hyundai Elantra изглежда обещаващо

И Hyundai се впуска в надпреварата за привличане на светлините на прожекторите върху себе си. Предстоящият автомобилен салон във Франкфурт, който стартира на 15 септември, нагорещи лятото още повече. Почти всички компании започнаха да хвърлят по нещо в интернет за предстоящите си премиери. След това ще последва онлайн представяне на модела, а във Франкфурт ще бъдат показани за пръв път и пред публика.

Hyundai Vision G Coupe е предвестник на бъдещ луксозен модел

Hyundai избра Музея на изкуствата в Лос Анджелис (LACMA) за премиерата на модела си Vision G Concept Coupe, който на 16 август ще вземе...

На ред е шестото поколение на Elantra. Ясно се вижда, че дизайнът е коренно различен спрямо сегашния модел, като с този ход Hyundai презопизионира модела към луксозната част на пазара. Най-ярко се откроява силно скосената линия на покрива, която доближава модела към купетата, а не толкова до традиционните седани. Предницата е много дълга, докато задницата е доста стегната. Радиаторната решетка е голяма и хромирана, големи са и фаровете.

Моделът ще стъпва върху нова платформа. Коефициент на челно въздушно съпротивление от 0,27 ще бъде е сред най-добрите в сегмента.

Очакваме да видим какво ще предложи интериорът, но от компанията изтъкват, че той ще е луксозен (колко изненадващо). На средната конзола ще има нов 8-инчов дисплей, удиосистема Infiniti с Android Auto и Apple Car Play и др. екстри.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com