Renault показа новия SUV модел Koleos

3570
Renault показа новия SUV модел Koleos

Моделът няма нищо общо с предшественика си: нов дизайн, нова платформа, нови размери, нови двигатели.

Днес, по време на Beijing International Automobile Exhibition, Карлос Гон, Председател и Главен изпълнителен директор на Groupe Renault Chairman, разкри новия Renault KOLEOS, луксозен SUV с напълно променен дизайн, който ще се продава на 80 пазара по света.

Новият Koleos излъчва мощно присъствие със своите мускулести екстериорни линии, следващи наложения от Talisman и Megane фирмен дизайн. За пътниците в купето той предлага изискан, комфортен интериор, с водещо в класа пространство в купето, включително 289 мм пространство за коленете на пътниците отзад. Новият Koleos предлага по-висока шофьорска позиция с отлична видимост. Сравнена с традиционен седан, позицията на водача в новия Koleos е разположена 150 мм по-високо. Ръкохватките от двете страни на централната конзола са заети от света на офроуд машините, като едновременно с това насищат интериора със спортно усещане.

Renault преосмисля MPV автомобила със Scenic

Дизайнът на новия SCENIC бележи голяма промяна, дори и само заради своите безпрецедентни размери. Той стъпва върху 20-цолови колела &nd...

 

Моделът разчита на технологията 4х4-i, система за задвижване на четирите колела, която улеснява превключването между режимите 2WD, 4WD AUTO и 4WD LOCK. Новият Koleos предлага и висока проходимост с пътния си просвет от 213 мм. Към момента липсва информация за задвижването, но двигателите на Renault са добре известни и едва ли може да очакваме някаква изненада тук.

 

Новият Koleos ще се произвежда в два завода – Пусан в Южна Корея за всички пазари, с изключение на Китай, плюс Ухан, Китай, за китайския пазар.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com