Следващият Hyundai Genesis разкри стила си в официални графики

46785
Следващият Hyundai Genesis разкри стила си в официални графики

Все по-близо сме до премиерата на новия Hyundai Genesis, като това си личи и по последните шпионски снимки на модела. Сега обаче от корейската компания показаха две компютърни графики на предстоящия си седан.

Genesis ще бъде първият модел, който ще заложи на новия дизайнерски език на марката Fluidic Sculpture 2.0. Съответно с него ще дебютират шестоъгълната предна решетка и цялостното по-модерно излъчване. Като цяло не очакваме големи изненади от корееца, като той до голяма степен ще заложи на стила, който видяхме в концептуалния HCD-14 Genesis.



От Hyundai твърдят, че новият седан ще бъде доста по-безопасен модел благодарение на подобрената структура на каросерията, която се е представила отлично на предварителните краш тестове. Мерките за сигурност в модела включват предупредителна система на коланите и система за затягането им в случай на опасност – първата предупреждава пасажера, преди да затегне колана, а втората автоматично го затяга при инцидент.

Новият Genesis ще се предлага с изцяло новата система HTRAC за задвижване на четирите колела. Тя ще контролира по електронен път разпределението на въртящия момент между осите в зависимост от пътните условия. Стабилността в завоите също е оптимизирана благодарение на електронната система за контрол на окачването Advanced Traction Cornering Control.

Специален Hyundai Santa Fe ще гази зомбита

Темата със зомбитата е толкова актуална, че се появиха всевъзможни филмови продукции, базирани на нея. Нещо повече – представител...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com