Subaru ще ни зарадва с Levorg STi

1828
Subaru ще ни зарадва с Levorg STi

В края на миналата година, по време на Токио Мотор Шоу, Subaru показа концепцията Levorg STi. Е, сега вече няма никакво съмнение, че моделът ще се появи в сериен вариант още през лятото. Проблемът е, че няма яснота дали моделът ще се продава извън Япония, но да се надяваме, че това ще стане.

Subaru е готов за рекордната атака на о-в Ман

Марк Хигинс ще опита да подобри собствения си рекорд, като този път се е подготвил много добре за атаката на близо 60-километровото тра...

Представеният миналата година Levorg Concept S бе с турбо 2,0-литров, 4-цилиндров двигател, „вързан“ към 6-степенна механична трансмисия. Тогава японците не казаха каква е мощността на мотора. И сега не се знае какво ще задвижва серийния модел, но шансовете са това да е 2,0-литровият турбо мотор от японската WRX S4, който е с 304 к.с. това е почти колкото 2,5-литровият турбо в европейската и Щатска WRX STi.

Но да не забравяме лимитираната WRX STi S207, която е само за Страната на изгряващото слънце. От своя 2,0-литров турбо боксер тя вади 328 к.с., така че би било страхотно този мотор да се появи и в Levorg STi.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com