Subaru WRX показа лице в Лос Анджелис

48402
Subaru WRX показа лице в Лос Анджелис

Твърдял съм (и твърдя), че Subaru е една от най-консервативните марки. Но днес японците се опитват да ме опровергаят. Това е новото WRX, от което, няма да излъжа, очаквах много повече като визия. Той дебютира в Лос Анджелис. В същото време, но в Токио, Subaru показа цели три концепции, една от които наистина впечатляваща. Но това друг път.

 

Subaru Legacy Concept демонстрира нова философия

Subaru е сред най-консервативните марки, но с тази концепция японските дизайнери искат малко да се оттърсят от консерватизма. Моделът щ...

Сега във фокуса е WRX, която е интерпретация на тема Impreza. За съжаление, защото щеше да е прекрасно, ако беше интепретация (както се очакваше) на тема WRX concept. Както и да е. Във визията на WRX трябва да изтъкнем броните, капака, предните калници, фаровете и стоповете.

 

Купето е силно повлияно от Impreza, но идва с много обещаващи спортни седалки, „срязан“ в долната част волан, нов приборен панел, 4,3-инчов мулти-информационен дисплей. Опциите включват кожени седалки, GPS навигация и 440-ватова harman/kardon аудио система.

 

Това ли е новото Subaru WRX?

Вчера Subaru вдигна леко завесата от WRX, а часове по-късно се появиха тези две снимки, които разкриват автомобила. Към момента няма ин...

Може да имам критики към дизайна, но за двигателя съм сигурен, че ще е впечатляващ, каквото и очаквам от управлението. Агрегатът е 4-цилиндров, 2,0-литров с турбо, генериращ 268 к.с. и 349 Нм. Той е свързан с 6-степенна механична скоростна кутия, а като опция се предлага Sport Lineartronic CVT, която разчита на Subaru Intelligent Drive (SI-DRIVE) системата с три различни режима: Intelligent, Sport и Sport Sharp. Оборудван с тази трансмисия, WRX идва с новата Symmetrical All-Wheel Drive система с Variable Torque Distribution. Традиционното разпределение на въртящия момент от 50:50 сега е в съотношение 45:55, но „непрекъснато оптимизира разпределението на въртящия момент в зависимост от пътните условия, завъртането на волана, страничното ускорение."

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com