Summer Vibes от OMV – музика за твоите летни приключения

6910
Summer Vibes от OMV – музика за твоите летни приключения
Снимка: OMV

Лятото е сезонът на пътуванията, а всички знаем, че те са далеч по-приятни, когато са подходящо озвучени. Но как да изберем най-подходящата музика, ако спътниците в колата са с различни вкусове и предпочитания? OMV има решение с 5 нови готови плейлисти, които ще ви заредят с енергия и настроение, където и да сте!

Музикалната колекция на OMV включва над 150 песни от най-разнообразни стилове, обединени под името Summer Vibes в Spotify. Те са създадени специално за вашия активен начин на живот и можете да ги слушате навсякъде – в колата, на разходка в планината, на плаж, докато спортувате, или ако сте на пикник. 

Първият плейлист е кръстен Mountain Hike и включва 30 песни, подходящи за шофиране по криволичещите планински  пътчета или за разходка в планината. В него са събрани изпълнители като Beatles, The Cure, Johnny Cash, Pearl Jam, Lenny Kravitz, Pink Floyd, INXS, Bob Dylan и други. Не липсва и българско присъствие – Стефан Вълдобрев, „Клас“ и „Анимационерите“.

Ако посоката е морето, то Seaside Trip e вашият плейлист. В него доброто настроение гарантират Chaka Khan, Justin Timberlake, Justin Bieber, Donna Summer, Jamiroquai, Kid Rock и много други в събраните 30 летни парчета.

СБА и OMV изграждат най-голямата публична мрежа за наблюдение на пътната обстановка в България

Съюзът на българските автомобилисти (СБА) в партньорство с OMV България поставят началото на най-голямата публична мрежа за наблюдение ...

Пикникът е неотменима част от лятото и OMV е подготвила плейлист и за този повод – Picnic съдържа цели 43 песни и ще озвучи излета по най-подходящия начин с гласовете на Bee Gees, Kool&The Gang, Beyonce, Bob Sinclar, Sophie Ellis-Bextor и други.

OMV отново ни вдъхновява да преоткрием България и отделя специално място на българската музика с плейлиста Road trip in Bulgaria. Той събира любимци на няколко поколения – Deep Zone Project, Поли Генова, Мария Илиева, Графа, Михаела Маринова, Ицо Хазарта, Стефан Вълдобрев, Георги Минчев, „Диана Експрес“, Братя Аргирови и много други – общо 40 композиции, сред които има и гости от чужбина.

Последният плейлист е за всички, за които лятото е време за спорт и влизане във форма. В Workout плейлиста на OMV ритъм за упражненията задават Tiesto, Fatboy Slim, Faithless, Groove Armada, Stardust и още куп звезди на световната музика.

Лятото е време за безгрижие и почивка. Отпуснете се и са насладете на прекрасни пътешествия, горещи емоции и приключения. Горивото MaxxMotion ще се погрижи за автомобила, а музиката от Summer Vibes на OMV – за доброто настроение.   

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com