Targa версия за VW Golf 8?

14155
Targa версия за VW Golf 8?

Седмото поколение на VW Golf е най-завършеното до момента, изпълнявайки роли, за които никой не е мислил преди 40 години. Например, версията Alltrack е завършен софтроудър, докато Golf R е най-бързият „народен автомобил“, произвеждан някога, способед да не изпуска далеч пред себе си Porsche Boxster.

Въпреки това, тъй като конкуренцията в този сегмент става все по-силна с всеки изминал ден, VW вече работи по Golf 8, който се очаква да излезе през 2017 г. или началото на 2018 г. Много интересен детайл от тази работа разкрива изданието Car Advice, което твърди, че техен източник е заявил, че Golf Targa е „повече от идея“.

Volkswagen T-ROC: А дано! Ама надали

Най-важното около концепцията T-ROC е твърдението, че тя е предвестник на новия фирмен облик на бъдещите кросоувъри на марката. Това би...

Как би могъл да изглежда подобен модел видяхме миналата година на изложението в Женева, когато бе представена концепцията T-ROC. Същият концепт се свързва и със слуха, че в съвсем близко бъдеще можем да видим и Golf SUV.

Golf и сега се предлага във версия кабриолет, но базиран на 6-то поколение. Той е тежък и търсенето е толкова малко, че скоро може да падне от гамата, подобно на Eos. Друг проблем е, че Golf GTI Cabriolet струва 36 000 евро в Германия, което е на цената на BMW 2 Series.

Audi също може да се заинтересува от подобен род автомобил, след като показа концепцията Crosslane Coupe, който разчита на същия дизайн на подвижния покрив. Ако решат да комбиниран своята технологие и евентуално използването на CFRP, бихме могли да видим открит Golf/A3 до края на десетилетието.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com