Тествайте Peugeot RCZ и 208 GTi

20976
Тествайте Peugeot RCZ и 208 GTi
На 27 юли, събота, Peugeot дава възможност на своите клиенти и фенове да тестват моделната гама, остриетата на която са спортните RCZ и 208 GTi.

Комплексът на Peugeot на бул. „Ботевградско шосе“ №459 подготвя специални изненади за своите клиенти и фенове на марката по време на деня на „Отворени врани“ на 27 юли. Тази събота всички желаещи ще могат да направят тест-драйв на най-вълнуващите и забележителни модели на марката – новите RCZ и 208 GTi. Новият градски кросоувър 2008, компактният 208, семейният 301 и луксозният 508 също ще бъдат на разположение за тестово шофиране. Клиентите на сервиза ще могат да се възползват от 10 % отстъпка за труд по ремонти, чистачки, течност за чистачки и аксесоари, а феновете на ретро автомобилите ще имат възможност да разгледат интересна експозиция с Peugeot 404.

Новият RCZ излиза с нова идентичност и с нов стил, а 208 GTi възражда мита GTi по модерен начин. Версиите на RCZ и 208 GTi, които ще са на разположение за тестово шофиране, са оборудвани с двигателя 1.6 THP 200 к.с., който получи престижната награда „Международен двигател на годината“ в категорията 1.4-1.8 литра работен обем.

Себастиан Льоб смаза рекорда на „Пайкс Пийк“

Единственото, което можеше да спре Себастиан Льоб по пътя към победата в прословутото надпревараване можеше да бъде някаква грешка. Так...

Само на 27 юли по случай деня на „Отворени врати“ в комплекса на Peugeot на бул. Ботевградско шосе 459 трудът по ремонтите на всички сервизни поръчки, издадени в този ден, ще бъде с 10 % отстъпка. Предложението е валидно и при покупка на чистачки, течност за чистачки и аксесоари.

По случай състезание №100 на най-голямата надпревара в света на колоезденето – легендарния Tour de France, в комплекса на Peugeot на бул. Ботевградско шосе 459 е изложен Peugeot 404. Този модел е предпочитаният автомобил на Tour de France в продължение на повече от 12 години. Експонатът е произведен през 1960 година, а декорирането му е направено по стари снимки от тази епоха.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com