Това е новият Nissan Murano

70866
Това е новият Nissan Murano

Визията на новия модел бе загатната от концепцията Resonance, а сега е видно, че влиянието й върху серийния модел (а и върху задаващите се други автомобили) е изключително голямо.

Екстериорът на Murano, който ще бъде представен за пръв път пред публика на салона в Ню Йорк, е изключително дързък, като предницата се доминира от т. нар. V-Motion маска, оформени във формата на бумеранг и „плаващ“ покрив. Изключително атрактивна е и страничната линия, която набляга на масивно издутите калници, а втора, очертаваща линията на стъклата, завършва атрактивно в стоповете, които по форма напомнят за тези на Juke. Въпреки това, именно в задницата аз откривам лек естетически дисбаланс с черната D-колона и спойлер над петата врата. Това за други вероятно ще е атрактивен елемент, но не и за мен. Моделът ще може да бъде оборудван с панорамен лунен покрив, LED фарове и 20-цолови лети джанти.

Nissan Qashqai: Новият еталон (тест-драйв)

Оригиналът. С него се олицетворява най-бързо развиващият се пазарен сегмент, в който в момента има поне 15 представителя. Всички те оба...

 

Изключително луксозно излъчване остава интериорът. Модерният дизайн и висококачествените материали създават усещане, че седите в лимузина, а не в SUV. Сред акцентите са "Zero Gravity" седалките, дървената облицовка, започваща от вратите и преминаваща по дължина на цялото арматурно табло, както и металните акценти, които най-силно се набиват на очи в V-образната централна конзола.

 

Задвижването на новия Murano се осигурява от позната формула – 3,5-литров V6 двигател с 260 к.с. и 325 Нм. Той е свързан с новата Xtronic трансмисия. Като опция се предлага задвижване на четирите колела.

Nissan вложи 100 000 евро за обновяване на шоурума си в София

Nissan България представи напълно обновен шоурум, отговарящ на последните стандарти на марката. Новата визуална идентичност бе представ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com