"50 нюанса сиво" или какво искат жените

56552
"50 нюанса сиво" или какво искат жените

"Хората имат нюанси Ана, като цветовете. И ако думата "преебан" беше цвят, например сив, и ако сивото имаше петдесет различни нюанса, то аз съм преебано сив във всичките петдесет нюанса."

Какво искат жените? Това въпрос, на който уви!, няма правилен отговор. Жените искат всичко и нищо. Жените иска любов и страст, жените искат вярност и приключение, жените искат някой, който да поддържа интереса им, човек, на когото да дадат всичко.

ПЕТДЕСЕТ НЮАНСА СИВО обра овациите на феновете на филмовия фестивал в Берлин

Снощи ПЕТДЕСЕТ НЮАНСА СИВО направи световния си дебют на един от най-престижните кинофестивали – Берлинале. По червения килим в Б...

Не случайно поредицата от романи „50 нюанса сиво” стана любимо четиво на толкова много жени по целия свят. В нея има тайни, има сбъднати мечти, истини, които рядко си позволяваме да приемем и скрити желания, които се страхуваме да кажем на глас.

Филмът е по романа на Е.Л. Джеймс, който разказва за садомазохистичната любовна история между благочестивата студентка Анастейжа Стийл и развратния милионер Крисчън Грей. Въпреки убийствените критики "50 нюанса сиво" е преведен на над 50 езика и вече има над сто милиона продажби в света.

Главните персонажи Крисчън Грей и Анастейжа Стийл, оплетени в сложната си и вълнуваща садо мазо любовна история, предаде Стандарт нюз.

В главните роли в екранизацията са Джейми Дорнан и Дакота Джонсън. Той е милиардер с тъмно минало и стряскащи сексуални тайни, а пък тя се превъплъщава в рядко срещания феномен - девствена и неопитна колежанка.

Феновете в екстаз след ексклузивна прожекция на ПЕТДЕСЕТ НЮАНСА СИВО в Ню Йорк

Най-oчакваната кинопремиера на годината направи своя дебют в Ню Йорк пред избрана публика. В петък над 100 фена се събраха в Голямата я...

За режисьорката Тейлър Джонсън филмът е изключително романтичен и в сърцевината му е една любовна история. В "Гардиън" са по-скоро благосклонни към филма: "най-доброто представяне на мека форма на садомазохизъм в историята на киното", както и в "Телеграф": "направен е ... шокиращо добре".

Филмът породи протести на групи срещу домашното насилие. Но докато те протестираха, беше потвърдено, че той ще има още две продължения.

Дългоочакваният филм „50 нюанса сиво“ излиза след броени часове, като някои късметлийки вече са успели да гледат екранизацията на хитовия роман на Е Л Джеймс. Макар че отзивите за лентата са противоречиви (лоша игра, малко секс...) , със сигурност филмът ще бъде видян от доста почитателки на книгата.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com