X
 
 

6 сериала, които очакваме с нетърпение това лято

7309 0
6 сериала, които очакваме с нетърпение това лято
Снимка: iStock/Guliver
Стрийминг палтформите са новата телевизия! И вече нищо не започва и свършва само с „Игра на тронове”, който пък свърши по напълно незадоволителен за почитатели си начин. Преди летният сезон бе мъртва зона за телевизията, а всички любими предавания и сериали излизаха във ваканция. Сега обаче положението е съвсем друго, а Netflix, Hulu и HBO се надпреварват за зрители, предлагайки доста по интригуващи продукции дори от Холивуд.

В списъка по-долу са подбрани най-интересните нови сериали и новите сезони на вече утвърдени сериали, които ще се появят през горещия сезон.

12 неща, които абитуриентите не знаят

Да броиш до 12 е еуфорично занимание с предвидими последствия. Тук решихме да изброим онези от тях, с които абитуриентите предстои да с...

Добри поличби / Amazon Prime

Мини сериалът е адаптация по фантастичния роман „Добри поличби“, написан в съавторство от Тери Пратчет и Нийл Гейман, който излиза през 1990 година. Сериите са продукция на BBC Studios и Amazon Prime и ще бъдат достъпни от 31 май. Сюжетът разказва за необичайното сътрудничество между ангела Азирафел и демона Кроули, които обединяват усилията си, за да предотвратят предстоящия Армагедон. Като Азирафел и Кроули ще видим Майкъл Шийн и Дейвид Тенант, а като Господ и Сатаната ще чуваме гласовете на Франсис МакДормънд и Бенедикт Къмбърбач.

When They See Us / Netflix

5-те най-лоши типа софийски жени

В София обаче не валят само мъже, ами и доста жени. Те са дори още по-забележими от представителите на мъжкия пол и със сигурност позна...

От 31 май Netflix пускат мини сериала „When They See Us“, базиран върху истинската история за петима тийнейджъри обвинени и осъдени през 1989 г. за изнасилване, което не са извършили. Преди да се окаже, че показанията на момчетата са измъкнати чрез насилие, те прекарват в затвора между 6 и 13 години. В четири епизода, историята на така наречените „Central Park Five“, ни разказва режисьорът Ейва Дю Верней.

Историята на прислужницата (сезон 3) / Hulu

През 2017 г., Hulu отбеляза историческо постижение, ставайки първата стрийминг платформа, спечелила водещо отличие на наградите Еми, за „Историята на прислужницата“.

На финалния за втори сезон епизод, физономията ми бе застинала с отворена уста, не можейки да повярвам, че Джун избра да се върне в Гилаед. Така че със сигурност нямам търпение да видя 13-те нови епизода, в които тя ще се опита да пребори властващата система. На 5 юни, от стрийминг платформата ще ни зарадват с цели три от новите епизоди, а станалите ще излизат всяка следваща сряда. Ако не сте гледали предходните два сезона, задължително поправете грешката, която сте допуснали.

8-те най-популярни сериала и предавания в момента

През есента голяма част от сериалите и телевизионните предавания излъчват новите си сезони. Анализаторската компания Parrot Analytics е...

ОСТАНАЛИТЕ ТРИ СЕРИАЛА, КОИТО ОЧАКВАМЕ С НЕТЪРПЕНИЕ, ЩЕ ОТКРИЕТЕ В SOFIALIVE.BG

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Седмичен хороскоп за 9-15 декември
Седмичен хороскоп за 9-15 декември

Овен През новата седмица ще имате възможността да уредите много неща в служебен план. Ще се отворят възможности, които е добре да не пропускате...

Последно в Актуално