"Дракула: Неразказан" - историята на бащата, война и чудовището

49522
"Дракула: Неразказан" - историята на бащата, война и чудовището

“Хората не се страхуват от мечове, а от чудовища!”

Тези думи отекват в съзнанието ти, дори след като си излязъл от киносалона и си гледал „Дракула: Неразказан”. Няма значение, че във филма има толкова много неща, които си заслужават вниманието на зрителите, тази фраза те преследва. И една от най-важните задачи вечерта, преди да си легнеш, е да погледнеш за чудовището по леглото.

ДРАКУЛА: НЕРАЗКАЗАН се превърна в най-гледаната кинопремиера в България за 2014

Епичното фентъзи ДРАКУЛА: НЕРАЗКАЗАН се превърна в най-гледаната кинопремиера в България за 2014 г. С близо 41,000 зрители само за тр...

Няма нужда да ви обяснявам кой е Дракула, всички фенове на историята на графа на Трансилвания, са се информирали предварително. Той е онова същество, което владее нощта, пие човешка кръв, за да поддържа силите си, носи прозвището вампир и има свърхчовешки сили.

Но това не е поредната вампирска история, в което лошия Влад Цепеш опустошава наред цели села с невинни хора и показва лошата си страна. Това е историята преди ужасяващия момент със зъбите и страшните черни очи.

Има няколко много интересни момента, на който е важно да обърнете внимание докато гледате филма. Денят, в който започват „изпитанията” за Влад Цепеш – Великден. Поставен в една безкрайно безизходна ситуация – да спаси семейството и народа си, той получва ТРИ ДНИ, за да умре, да се пречисти и да се прероди – дали в човек или в чудовище, зависи само от него.

Зад историята на най-кръвожадното чудовище на света се крие всъщност тъмното минало на едно изоставено дете, с изкривени във времето представи. На войн, който търси изкупление за душата си, но съдбата му е да бъде разкъсван. От чудовища, приятели, избори.

Явор Гърдев и Александър Сано гледаха предпремиерно ДРАКУЛА: НЕРАЗКАЗАН в обновения IMAX

В изцяло обновената IMAX зала в Cinema City Mall of Sofia партньори, журналисти и ВИП гости се събраха да гледат предпремиерно ДРАКУЛА:...

В главната роля е британският актьор Люк Еванс, който е познат на българската публика от поддържащите си роли в „Сблъсъкът на титаните“, „Робин Худ“, „Война на боговете“ и „Тримата мускетари“, а в последната година се утвърди и като истинска звезда благодарение на касоразбивачите „Бързи и яростни 6“ (в ролята на злодея Оуен Шоу) и „Хобит: Пущинакът на Смог“ (ключовата роля на Бард Стрелеца). Преди да се завърне в „Хобит: Битката на петте армии“ този декември, Еванс за първи път ще оглави актьорския състав на суперпродукция.

Освен Люк Еванс, продукцията има солиден поддържащ актьорски състав в лицето на британците Доминик Купър („Капитан Америка: Първият отмъстител“,  „Двойник на дявола“, “Need for Speed”) и Саманта Баркс (сценичната и игрална версия на „Клетниците“), както и канадката Сара Гадон („Космополис“, „Невероятният Спайдър-мен 2“).

Люк Еванс и блестящото му превъплъщение в образа на Влад Цепеш се превърнаха в най-обсъждания филм през изминалите седмици. С рекордния брой зрители за първия уикенд ДРАКУЛА: НЕРАЗКАЗАН се превръща във втората най-гледана 2D кинопремиера на Universal за всички времена в България. Единствено Люк Еванс изпреварва Люк Еванс, но с ролята си на Оуен Шоу в „Бързи и яростни 6“. ДРАКУЛА: НЕРАЗКАЗАН се нарежда на още едно почетно място сред филмите на Universal – само за три дни се превърна в третата най-гледана 2D премиера на студиото у нас за всички времена.

Как граф Влад се е превърнал в ужасяващото чудовище Дракула и с цената на какво един средновековен благородник е готов да защити семейството и поданиците си, ще видим в зрелищната екранизация на легендата „Дракула: Неразказан“ от 10 октомври в кината и IMAX. 

Наоми Уотс блесна с прелестна рокля, а Бил Мъри – елегантен в собствен стил на премиерата на СВЕТИ ВИНСЕНТ в Ню Йорк

На премиерата на най-новия филм с участието на Наоми Уотс – СВЕТИ ВИНСЕНТ в Ню Йорк, актрисата пристигна под ръка с дългогодишния...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Кино