"Както горе, така и долу" или къде е скрит Философският камък

60369
"Както горе, така и долу" или къде е скрит Философският камък

Париж – най-романтичното място на света. Всяко момиче иска да отиде там, всеки мъжа да предложи брак там. Макар любовта да витае във въздуха над целия град, нещо странно се случва под прекрасните улици на града.

Какво ще стане, ако ви споделим, че Париж не е никак романтичен, когато става дума за канализация, катакомби, подземия и доста мистика? Под розовите облаци любов всъщност лежи огромна черна яма, пълна с лоши спомени и дълбоко минало.

Хамбург - градът на "Най-търсеният човек"

Историята в „НАЙ-ТЪРСЕНИЯТ ЧОВЕК“ е също и история на самия Хамбург. Това е богат пристанищен град с историческо наследств...

В трилъра "Както горе, така и долу" Париж е пълна със зловещи катакомби, превърнати в гробници преди векове. Заровени на 110 метра под улиците на романтичния град от години предизвикват интереса на археолози и историци.

Изградени през 1785 г. като най-големия масов гроб в света, тристате километра виещи се парижки катакомби, са се превърнали във вечен дом на 6 милиона души. Когато група изследователи се осмеляват да разучат подземния лабиринт от кости, те разкриват тайната на това какво всъщност е трябвало да има в този град на мъртвите.

Едно приключение в света на лудостта и ужаса, "Както горе, така и долу" се промъква дълбоко в човешката психика, за да разкрие най-личните и дълбокопазени демони, които преследват всеки от нас.

Режисьорите Дрю и Джон Ерик Доудъл създават впечатляващ психотрилър, който ще обиколи кината от 12 септември.

Квадратни смелчаци се изправят срещу зли човеци в КУТИЙКОВЦИТЕ – от 7 ноември в кината на 3D

Чудати квадратни същества живеят под улиците на Сиренвил и излизат, за да тършуват улиците през нощта. И въпреки че хората се страхуват...

Ако очаквате класически представител на жанра, този не е. Главната героиня Скарлет Марлоу (Пердита Уийкс) е смела, млада археоложка, която иска да завърши делото на баща си и е готова да заплати всяка цена, особено ако това ще докаже пред света, че той не е бил луд. Още от тук се усеща и вътрешният конфликт. Бенджи (Едуин Ходж) се съгласява да документира приключенията й, а с много чар и убедителност от нейна страна, към тях се присъединява и Джордж (Бен Фелдман), въпреки че дори и той не се е съмнявал, че ще я последва. Причината е добре познатият на всички Философски камък, а следите към него водят до катакомбите под Париж. Скарлет успява с изключителна решителност да убеди група французи, добре запознати с терена, да ги заведат до нужното място и всички заедно се отправят на мистичен куест под земята и приключенията им започват.

Предупреждаваме ви, че „Както горе, така и долу“  ще влезе в разрив с всичките ви стереотипи Пригответе се за филм с доста богата и изненадваща тематика. Но първо се откажете от предразсъдъци. А филмът можете да гледате от днес в кината!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com