Мадона режисира романса между студентка и африканец

47418
Мадона режисира романса между студентка и африканец
Снимка: Getty Images / Guliver

Мадона, която направи режисьорския си дебют през 2011 г. с историческия романтичен филм W.E., ще стане зад камерата за адаптацията на романа на Ребека Уолкър Ade: A Love Story.

Историята проследява преживяванията на писателката и се върти около една студентка, която се влюбва в млад африканец. Двамата правят планове да се женят и да заживеят в Кения. Плановете им за щастлив живот се разпадат, когато започва гражданската война, която може да ги раздели.

Мадона работи върху нов албум

55-годишната Мадона потвърди, че започва работа по нов албум, в който иска да има рап песен. "Да, албумът е в процес на разработка, но...

Продуценти на филма ще бъдат самата писателка, Джесика Левентал и Брус Коен, известен с работата си по филми като "Американски прелести" и "Наръчник на оптимиста". Все още не се знае кой ще бъде сценарист.

В миналото певицата сподели, че е прибягвала до съветите на бившите си съпрузи Гай Ричи и Шон Пен за работата си като режисьор на първия й филм. "Говорих с Шон за това как да направя филма. Той винаги ме подкрепя. Дадох сценария на Гай и споделих идеите си с него, защото той се интересува от филма от историческа гледна точка. Те никога не са ми давали конкретни насоки за това как да разкажа историята. Гай би ми дал технически съвет за камерите или кой оператор е по-добър за дадена сцена, само технически детайли", казва Мадона.

Източник: БГНЕС

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com