Нова година - нови предложения за киноманите от А1 Видеотека

2604
Нова година - нови предложения за киноманите от А1 Видеотека
Снимка: A1

 Новата година най-после дойде и както подобава всеки си поставя цели за следващите месеци. Някои ще се запътят към фитнеса, други ще подхванат ново хоби или ще прекарват повече време с близките си. Не малко хора имат едно по-различно новогодишно желание – да наваксат с хитовите филмови заглавия. Отличен начин за постигане на тази цел им дава А1 Видеотека. В селекцията с първокачествено филмово съдържание през януари са добавени още нови заглавия, които обещават часове забавление за вас и вашето семейство.

Какво всъщност е А1 Видеотека?

А1 Видеотека е интерактивна видео платформа за клиентите на A1 Xplore TV, която се адаптира към индивидуалния вкус на всеки потребител и предлага персонализирани препоръки. По този начин извежда на фокус съдържание, съобразено с Вашите предпочитания. Така Ви помага да изберете какво да гледате и да не пропускате любими филми и предавания. Възможността за гледане на хитови филми у дома, няколко месеца след премиерите им на големия екран, е ключово предимство на платформата. Друг плюс на А1 Видеотека е богатият филмов каталог, към който всеки месец се добавят нови и завладяващи кинопродукции.

Ето кои са новите заглавия за първия месец от новата година:

„Тенет“, „Ние, мечоците: Филмът“ и „Висока нота“ са сред акцентите в А1 Видеотека през януари

В първия месец на 2021-а година абонатите на Xplore TV отново ще имат на разположение интересни филмови заглавия в А1 Видеотека, с коит...

„Тенет“ – новият филм на Кристофър Нолан

Дългоочакваният екшън-трилър „Тенет“ бързо се превърна в тотален блокбъстър през изминалата година, а през януари можете да го гледате в комфорта на собствения ви дом с А1 Видеотека. Сюжетът проследява задачата на таен агент, манипулиращ времето, за да предотврати Трета световна война. В борбата си за спасението на света, Героят е въоръжен само с една кодова дума – „Тенет“. Мисията му го въвлича в мътните и опасни води на международния шпионаж. Това, пред което се изправя, е нещо напълно непознато – пътуване във времето, от което зависи съдбата на целия свят. Звездният актьорски състав на екшън-трилъра включва знаменитости като Джон Дейвид Уошингтън, Робърт Патинсън, Елизабет Дебики, Димпъл Кападия, Майкъл Кейн и Кенет Брана.

„Ние, мечоците: Филмът“

A1 започва да предлага нов достъпен 5G смартфон ZTE Axon 11

А1 добавя нов модел на ZTE в своето портфолио от устройства - Axon 11 5G. Смартфонът ще се предлага ексклузивно от телекома и се очаква...

Ако се чудите какво да гледате с децата, лесно ще намерите отговора във видеотеката на Xplore TV. „Ние, мечоците: Филмът“ е новото анимационно предложение в каталога на А1 Видеотека, което обещава завладяващи приключения. Най-хубавото е, че е озвучен на български език, за да споделите мечешките истории и с най-малките киномани, които все още се затрудняват с четенето на субтитри. Филмът разказва историята за любовта на мечките към храната и популярните видеоклипове, която е излязла извън контрол. Колкото и да се опитват да се впишат, мечоците правят повече бели, отколкото добро впечатление, и скоро съгражданите им започват да недоволстват. Търпението на хората се изчерпва, когато жадни за внимание, мечоците прекъсват тока на целия град. Това довежда до появата на агент Троут от Националния контрол за дивата природа (НКДП). Решени да не се примиряват с това, а да останат семейство, трите мечки поемат към Канада, където се надяват да намерят нов дом. „Ние, мечоците: Филмът“ е семейна история с елементи на "екшън" - преследване с полицията и НКДП, това е филм за приемането на различията и това, което ни прави семейство.

„Висока нота“

„Висока нота“ е перфектната комедийна драма в каталога на А1 Видеотека, която да гледате със семейството си в неделния следобед. Лентата проследява историята на певицата Грейс Дейвис (в ролята Трейси Елис Рос) - една суперзвезда, чийто талант и  его са достигнали невъобразима висота. Маги (Дакота Джонсън) е нейният отруден личен асистент и е перфектна в изпълнението на всичките си задачи, но все още преследва детската си мечта - да стане музикален продуцент. Когато мениджърът на Грейс (Айс Кюб) я поставя пред избор, който може да промени кариерата й, Маги и Грейс изработват свой план, който пък може да промени живота им завинаги.

A1 с промени в работното време на магазините за празниците

А1 обяви промени в работното време на своите магазини за празниците. Единствените дни, в които всички обекти на телекома ще останат зат...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com