Романтиката е във въздуха с акцентите в А1 Видеотека през февруари

1541
Романтиката е във въздуха с акцентите в А1 Видеотека през февруари
Снимка: A1

За абонатите на Xplore TV февруари пристига с още първокласни филми в А1 Видеотека, с които да прекарват приятно времето си в уюта на дома. В унисон с предстоящия Ден на влюбените, 14 февруари, част от селекцията от филмови заглавия е на романтична тематика – „Снимката“, „Живот на бързи обороти“ и „Галерия на разбитите сърца“.

Почитателите на романтичните филми сред зрителите на Xplore TV със сигурност ще бъдат очаровани от сюжета на „Снимката“, в който се преплитат множество любовни истории от миналото и настоящето. Когато известният фотограф Кристина Иймс неочаквано умира, тя оставя отчуждената си дъщеря Мей наранена, ядосана и изпълнена с въпроси. Когато Мей намира снимка, скрита в сейф, тя скоро се задълбочава в проучване на случилото се през младостта на майка ѝ. Това разследване я води до неочаквана романтична история с изгряващ журналист.

А1 вече предлага новата Nokia 5.4 в комплект с външна батерия

А1 представи първия смартфон на Nokia през 2021 година в своето портфолио. Nokia 5.4 в много отношения е класическият смартфон на 2021 ...

Друго от филмовите заглавия в А1 Видеотека през февруари, „Живот на бързи обороти“, разказва за непредвидимостта на съдбата и силата на любовта. Целият свят на тийнейджърите Дарин и Изабел се сгромолясва, когато Изабел разбира, че е неизлечимо болна. Когато осъзнава колко малко време им остава заедно, Дарин се зарича да подари на Изабел всичко, което може да изживее в рамките на годината, която ѝ остава.

В центъра на сюжета на „Галерия на разбитите сърца“ е необикновената история на младо и мило момиче Люси (Джералдин Висванатан). Главната героиня работи в една от художествените галерии на града. Животът ѝ в Ню Йорк се развива успешно и я устройва напълно. Абонатите на Xplore TV ще могат да проследят в А1 Видеотека как всичко това се променя, когато любимият на Люси се разделя с нея. Неприятната новина се стоварва върху Люси като гръм от ясно небе и това я довежда до отчаяние. Тя трудно забравя минали връзки, затова винаги оставя за себе си различни сувенири за спомен. Един ден тя случайно се запознава с Ник, който се опитва да ѝ помогне да преодолее депресията от раздялата с бившия. Той ѝ предлага да организира уникален проект, наречен "Галерия на разбитите сърца". Става дума за открито пространство, където всеки желаещ може да постави предмети, свързани с неуспешни връзки.

А1 подпомага борбата с климатичните заплахи за водния сектор - наводненията и засушаванията с решение от „Интернета на нещата“

А1 предлага високотехнологична услуга за предотвратяване на две от основните климатични заплахи за водния сектор - наводненията и засуш...

Дори и да не са почитатели на романтичния жанр, зрителите на А1 Xplore TV могат да се насладят на първокачествените филми с разнообразна тематика и подходящи за различни възрасти. Всички заглавия, включени в селекцията, са с кристална картина и професионален превод и субтитри. Важно удобство е, че в А1 Видеотека потребителите могат лесно и удобно да търсят сред разнообразните заглавия. С времето платформата се адаптира към техните предпочитания и благодарение на AI извежда на преден план персонализирани препоръки според техния вкус.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com