X
 
 

Ако сега плаче баба Стоянка, утре ще плаче цяла България

2973 3
photo of Ако сега плаче баба Стоянка, утре ще плаче цяла България
Снимка: МЗХГ
"Ако сега плаче баба Стоянка, утре ще плаче цяла България." Това каза в студиото на bTV зам.-министърът на земеделието Янко Иванов в коментар за мерките срещу африканската чума при свинете.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Анонимен 1 Анонимен преди 1 седмица Профил на трол?
  Марек Савицки от Аграрната народна партия, който беше и министър на земеделието в Полша за периода 2007-2012 г. обвини България и министъра на земеделието Десислава Танева в лъжа за свинската африканска чума и поиска международно разследване на това какво се случва в България. Според Марек Савицки българските власти лъжат, чумата е измислена с някаква друга цел, защото България вече цял месец виж още ›› не допуска чужди лаборатории да вземат проби. Африканската чума е болест, с която се борят много държави, но България е първата, която си прави пробите сама и не дава на никой друг да прави изследвания. Полша следи с повишено внимание какво се случва в България, защото се убиват животни, без да е доказано, че са болни и това е в противовес на всички европейски директиви. Според Марек Савицки в България няма никаква чума, а за пореден път някой иска да усвои пари. Това е варварство по оценка на експерти:19min.bg/
 • дебилизЪма е вреден!!! 1.1 дебилизЪма е вреден!!! преди 1 седмица Профил на трол?
  ЗАпмнете това име =- Янко/партизанко/!!!!
  : 0 !
 • Анонимен 1.2 Анонимен преди 1 седмица Профил на трол?
  Човекът е напълно прав. Когато един подивял касапин развъртя ножа по Коледа (бай Генчо от горната махала, всички него викаме, тоя човек е заклал над 2000 прасета), това си е живо избиване. Но когато дойде анонимният чиновник от БАБХ, погали, погали прасето, пък му шибне една спринцовка, тогава вече е друго, това е деликатно умъртвяване. Министър Иванов с такъв галещ тон посочи, че не избиване, а т виж още ›› ъкмо за умъртвяване става дума, че в по-чувствителния зрител дори може би се прокрадва надеждата, че умъртвеното прасе по някак си има шанс за спонтанно съживяване, отколкото избитото.
  : 0 !