X
 
 

Аз обичам да се виждам

5402 0
Аз обичам да се виждам
Снимка: БГНЕС
Това заяви премиерът Бойко Борисов в предаването "Лице в лице" по bTV. Той направи коментара, след като беше пусната заставка с двоен екран на посещението му в САЩ.

Борисов се учуди, че не се вижда на големия екран в студиото и попита защо и дали зрителите го виждат, а Цветанка Ризова му обясни, че е въпрос на технологични възможности и че е пусната картина за зрителите, не за него. Но премиерът се пошегува, че обичал да се гледа и изрази задоволство как е бил посрещнат в САЩ - със "селюти".

Видях как викаха, как се бутаха, как крещяха - аз това в България не искам да го видя, каза още Борисов и за впечатлението си от медийната свобода в САЩ. "Олигарсите в България си направиха сайтове, телевизии, но като направят нарушение, стават издатели", продължи Борисов и обяви, че "като полицай е по-добър разследващ от разследващите журналисти". Той го каза в контекст, че като слезе от премиерския пост, щял да си направи "сайт или телевизийка" и тогава никой нямало да го сочи с пръст.

"Не мога да се намеся на Пеевски, на Прокопиев, на Сашо Дончев", подчерта Борисов и затова поиска да има споразумение с единни рамки за медийния сектор, каквото обещал пред "Репортери без граници".

Какво каза Борисов по всички важни теми - научете в този материал!

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители