Бойко Борисов и Цвета Караянчева се разбраха - има грешка, има и прошка

11450
Бойко Борисов и Цвета Караянчева се разбраха - има грешка, има и прошка
Снимка: БГНЕС

Бойко Борисов и Цвета Караянчева се разбраха, има грешка има и прошка. Тя и на мен не ми говореше известно време. Нека се установи дали записът е автентичен. Това заяви в студиото на BTV председателят на парламентарната комисия по културата и медиите Вежди Рашидов. „Разбраха се, че може да е монтаж. Тя му се сърди, известно време сигурно ѝ е било неприятно, Борисов я прегърна. Има грехове, има и прошки“, поясни Вежди Рашидов.

„има недъзи, но и стотици добри неща и ако това не го признаем, ние сме един черноглед народ. Грешка е например, че може да излезе на министър-председателя запис от дома му. Това е недопустимо за нито една държава“..."Той може да говори в дома си каквото си поиска", каза Рашидов заа зазписите от спалнята на премиера Борисов. 

Рашидов имал за последно среща с премиера преди една седмица, говорили си за проблеми на културата. Сега не му се е обаждал, защото сигурно на премиера не му било до него, обясни той пред Антон Хекимян.

Министърът на културата Боил Банов трябва да се събуди, коментира Рашидов. "Той още първата седмица се еманципира момчето. Обърна ми гръб. Да е жив и здрав. По-скоро какво прави – това е по-важното. Аз го направих министър, а премиерът го назначи", каза Рашидов.

Рашидов сподели, че според още, че за него е грешка, че досега Министерството на културата не е глобило протестиращите, които замерят с яйца сгради – паметници на културата. По думите му отговорност е на сегашния министър Боил Банов да го направи.

„Искам да видя какво улицата предлага като послание. А това, което предлага е яйца по паметници на културата. За съжаление институциите от страх не работят. До днес 100 пъти да съм глобил инициаторите, които хвърлят павета и яйца по паметници на културата“, коментира Рашидов.

Бойко Борисов остава премиер, въпреки коронавируса

Премиерът Бойко Борисов остава начело на Министерски съвет въпреки дадения по-рано положителен тест за коронавирус. Това съобщиха от пр...

"Държавата не е само ресторанти и театри. Трябва да разберем и да осъзнаем, че има тежка болест и трябва да запазим хората живи – основно. Никаква файда няма от забогатяващ ресторантьор мъртъв, отколкото жив – по-беден“, коментира Рашидов затварянето на нощните заведения в няколко области в страната. 

 

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЦИТАТИ:

Очаквайте политически служебен кабинет, който няма да е във ваша полза

Ходил съм над 100 пъти да говоря с Борисов, а Делян Пеевски само веднъж ме е канил

Интимно близки не сме (ВИДЕО)

Да отговарям на Георги Свиленски - абсолютна загуба на ефирно време

Тате каза, че ще има правителство, ама друг път

Навални беше последната бяла лястовица в съпротивата

"Защо се мъчим с ротация? Това е като девственица, която не иска да легне с един младеж"

Борисов и Пеевски бият децата в политиката

Всеки тук разбира от енергетика, а само Стоичков рита топката

Ти се молиш на човека, който арестува преди 2 години - трябва да си политически мъртъв

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com