X
 
 

България, въпреки кризите е пълна с невинни лица, никой не желае да носи отговорност 

2727 9
България, въпреки кризите е пълна с невинни лица, никой не желае да носи отговорност 
Снимка: Изправи се.БГ
"България, въпреки кризите е пълна с невинни лица, никой не желае да носи отговорност." Това каза бившият омбусдман Мая Манолова в интервю за bTV.

Actualno.com

Етикети:

 • Анонимен 4 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  По-скоро е пълна с лумпени, единственото занимание на които е да намерят кого да сочат с пръст. Винаги някой друг е виновен, а обвиняващият е невинна жертва на системата. С този манталитет - толкова. Все ще си чакаме да дойде на власт правителство, което ще раздава пачки с пари на киснещите по кафенетата недоволни граждани.
 • Октомври 4.1 Октомври преди 1 месец Профил на трол?
  А , да а къде са ОТКРАДНАТИТЕ МРД И ТАКА НАТАТЪК ?Случайно да си част от тези л*мпени или ? Или мая манолова с кой е приятел/ка. Ами ако не от крадците, то от техните разклонения или най малкото ги познават. Не са ЧИЧО ПЕШО магазинера или ЛЕЛЯ Димитринка чистачката.
  : 0 !
 • Анонимен 3 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Щом сме под игото на „Шайката“ - мафията, която ни управлява ...
 • Октомври 2 Октомври преди 1 месец Профил на трол?
  Ами тези душички са нейните приятели и познати. Всеки ден маяманоловите/ките ги канят по телевизиите и радиата , отиват им на крака в офисите и те дрънкат безмислици , ид*тщини и всичко от този род. После като им видиш сметките , имотите и така нататък се оказва , че тия изобщо не са бавноразвиващи се , а напротив . Всичките с по 13000 висши образования. , а тези дето ги питат статисти . Просто ст виж още ›› атисти с малки изключения / това свободните журналя/
 • Октомври 2.1 Октомври преди 1 месец Профил на трол?
  Иначе АКО не им участваш в цирка ивайло ачев те обвинява в безхаберие и от този род , а ако им участваш в цирка то избираш все приятелите и познатите на мая манолова. Тези душичките и с охота дават трибуна за да изръсат поредната безсмислица или нещо дето всеки го ЗНае и това после се поема от една цяла рота тълкуватели дето пък започват да ръсят още по големи безмислици и ид*щини
  : 4 !
 • Октомври 2.2 Октомври преди 1 месец Профил на трол?
  Хайде тълкувателите се засегнаха нещо или самият ивайло ачев. Между другото ивайло ачев скъпо струвам , много скъпо. Това да се продам на този дето искам да го в*д*вря не е шега работа. Иначе да идеален манипилатор мога да бъда. Ама то можеше и сега да бъда патрОт , атака и да плямпам каквото ми наредят. Да ПЛЮЯ този дето после ще сядам на маса и там ще му бъда приятел.
  : 3 !
 • Октомври 2.3 Октомври преди 1 месец Профил на трол?
  Макар , че аз не плюя , а пиша Истината без маска и грим. Но ето нито виждам цялото actualno com да е уволнено , виждам продължаващо пръскане на либерални зарази от този сайт и не виждам някъде да се самопорицавате . Не виждам желание от ваша страна да премините на Правилни Н.Ф. позиции.
  : 3 !
 • Анонимен 1 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Ами айде де, направи списък, посочи поименно отговорността на всеки, подай информация към прокуратурата, може и към ЕС, ако нашите не щат да действат! Иначе излиза, че корупция ИМА, но корумпирани НЯМА! Но само ако това не е бля, бля, бля и не си и ти част от пейзажа.
 • Анонимен 1.1 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  П.П. Аз не вярвам на костинбротската бръмчалка, известна като сестра Галева. Досега НИЩО не е доказала от твърденията си, не защото между тях няма верни неща, а защото е част от статуквото!
  : 1 !