X
 
 

Изкусна манипулаторка е г-жа "Афера Костинбродска"

7665 11
photo of Изкусна манипулаторка е г-жа "Афера Костинбродска"
Снимка: БГНЕС
След провала на тандема Нинова - Йончева в боя е призована да влезе третата в партията им най-изкусна манипулаторка. 

Още в първия ден на есенната сесия на Народното събрание стана ясно, че пребоядисаните комунисти от БСП не са си взели никаква поука от загубата на евроизборите и в партизански план са възобновили своята жажда за власт.

Днес червената предизборна "Одисея" показно и арогантно си хвърля червен кадър от най-висок ранг. Това е омбудсманът на Републиката Мая Манолова, по-известна като г-жа "Афера Костинбродска".

Това каза народният представител от ПГ на ГЕРБ Спас Гърневски в декларация от името на група.

Едно е безкрайно ясно обаче, че след като лидерката на лявата пустиня Нинова прибягна до този ход, краят на левицата в това си издание е настъпил", допълни още Гърневски.

Той посочи, че партия като БСП винаги е потъпквала съдбите на обикновените българи и издигането на омбудсмана е върхът на политическия цинизъм.

"Ако случайно станете кмет на София, г-жо Манолова, ще приложите ли модела на братя Галеви на столичани?", попита  той.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Октомври 9 Октомври преди 2 седмици Профил на трол?
  Някакъв/а се опитва да спори за ОТРОВНАТА синьо/червена МЪГЛА. Дегенератите луканов/атанасов и онзи пияница младенов сложен до тях за декорация родиха АНТИНАРОДНАТА КЛИКА 10111989 ВРАГОВЕ НА НАРОДА , като събраха и фашагите реваншисти и турски агенти при своята Паплач с лице ОНЗИ НЕВЗРАЧНИК КЛАСИЧЕСКИ ИД*Т желю желев. Имаще още СМЪРТОНОСТНА ЗА НАРОДА ДОГОВОРКА НА 4.02.1997
 • Те са обществената тоалетна 8 Те са обществената тоалетна преди 2 седмици Профил на трол?
  !!! Margi Draganova е фалшив профил ! Margi Draganova е ПиАр глутница на ГЕРБ, това не е платена гъска ! Това са наемници на повикване . Кохортата на ГРОБ, натоварена с плюенето и със защитата на ГРОБарите ...
 • Октомври 8.1 Октомври преди 2 седмици Профил на трол?
  Без значение е дали е фалшив профил или не. Важното е да се подчертае , че м. драганова е евроАтлантическа подлога и /соросоид/ , бясно защитаваща най отвратителният Ренесанс на ЧОРБАДЖИЙСКО/КУЛАШКИТЕ НРАВИ облечени в неолиберални парцали. Защитничка на Премиер при който Народа се чувства НАЙ ЗЛЕ психически. Абсолютна дегенератка.
  : 5 !
 • Октомври 7 Октомври преди 2 седмици Профил на трол?
  ТОВА КОЕТО НЕ ПРИЕМАМ Е ЧЕ ИМА НЯКОЛКО КОМУНИСТИЧЕСКИ ПАРТИИ И ВСИЧКИТЕ АКО НЕ ДА ХАРЕСВАТ АМА ТАКА ПАЗЯТ ПРИМЕРНО вигенин или паргов ЗАШО БЕ ДРУГАРКИ И ДРУГАРИ ? ДЕГЕНЕРАТИ. ПАРТИЯТА ИМА НУЖДА ОТ ДРУГАРЯТ СТОМАНА И аз с УДОВОЛСТВИЕ БИХ ИЗПЪЛНЯВАЛ.
 • Октомври 7.1 Октомври преди 2 седмици Профил на трол?
  ВСИЧКИТЕ ПРИКАЗКИ ЗА НЯКАКВИ ПРЕДИМСТВА НА ПРЕХОДА СА ЕДИН МРЪСЕН И ДРАЗНЕЩ ШУМ. ЗА мен ЗВАНИЕТО КОМУНИСТ Е НАЙ ВИСОКОТО ЗВАНИЕ.БЕЗПРЕДЕЛНО ВЕРЕН НА ИДЕЙТЕ И ДЕЛОТО НА ВЕЛИКИЯТ СИН НА НАРОДА ДРУГАРЯТ ТОДОР ЖИВКОВ ЗА ЕДНА РАЗВИТА , СИЛНА И ПРОСПЕРИРАЩА СОЦИАЛИСТИЧЕСКА БЪЛГАРИЯ В УСЛОВИЯТА НА СВЕТОВЕН МИР.
  : 6 !
 • Октомври Н.Р.Б. 6 Октомври Н.Р.Б. преди 2 седмици Профил на трол?
  СТАВА ДУМА ЗА СИНЬО/ЧЕРВЕНАТА МЪГЛА РОДИЛА ВСЯКАКВИ МЕТАСТАЗИ. СТАВА ДУМА ЗА КЛИКАТА 10111989 ЗАГРАБИЛА НЕЗАКОННО ВЛАСТА И СМАЧКАЛА КОНСТИТУЦИЯТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ И ЧЛЕН*5 ОТ НЕЯ. вие ЗНАЕТЕ ОГРОМНОТО ЖЕЛАНИЕ НА Другарят Октомври Комунистите*Живковисти и Националните СИЛИ ЗАЕДНО В ЕДИН НАРОДЕН ФРОНТ.
 • Октомври 5 Октомври преди 2 седмици Профил на трол?
  ДА ДЕ АБСОЛЮТНО ВЯРНО. манолова е нарична и СЕСТРА галева АМА тези галевите ВИЛНЯХА И при сдс и при ндсв/*дпс* и при бсп*ндсв*дпс и при герб. А , ПРИ герб се ИЗПАРИХА ОТ АРЕСТА ??? И НАЙ ВЕРОЯТНО ИМАТ ПАРАНОРМАЛНИ СПОСОБНОСТИ ИЛИ НАЙ ОТ ВЛАСТА ИМ Е ПОМОГНАЛ. ЕДНО ОТ ДВЕТЕ Е. И сега какво излиза СЕГА. Ами и николов от фейсбук и беленски СА ОТ ЕДНАТА СТРАНА НА БАРИКАДАТА.
 • Анонимен 4 Анонимен преди 2 седмици Профил на трол?
  А не мое ли,Нинова,да стане,кмет?Квато,е напориста,стой,та гледай.
 • Анонимен 3 Анонимен преди 2 седмици Профил на трол?
  Колкото и да гооврите след фандъчка софия стана на трътка... никой не може да я понася вече!
 • Свиня на копаня ! 2 Свиня на копаня ! преди 2 седмици Профил на трол?
  Плювачът Спас, който не знае, беше трубадура на социализЪма и го възпяваше в поезия, после като пумпал зе завъртя на 180 градуса и искаше от паметника на Альоша в Пловдив да прави бутилка кока кола, беше тъмно син кто държеше Ваньо Мангала за ръчичка а сега се е преквалифицирал като плювач на ГЕРБ, замествайки Методи плювалото, ама ... "ИНТЕРЕСА КЛАТИ ФЕСА" !
 • Пчеличката Мая 1 Пчеличката Мая преди 2 седмици Профил на трол?
  Афера"Костинбродска" ми звучи малко като на мастия от Околовръстното...АЛЬОУУУ...загърнатият...що не одиш да се бримчиш У ЛЕВО...!
Нагоре