X
 
 

Не било използвано химическо оръжие от Асад - айде да спекулираме, че Хитлер не е имал концентрационни лагери

3332 20
photo of Не било използвано химическо оръжие от Асад - айде да спекулираме, че Хитлер не е имал концентрационни лагери
Снимка: БГНЕС
Това каза пред Нова телевизия Александър (Алекс) Алексиев, син на художника, издател, карикатурист и фейлетонист Райко Алексиев. Той подчерта, че има над 200 случая на използвано химическо оръжие в Сирия.

Същевременно бившият ни външен министър от Тройната коалиция Ивайло Калфин беше категоричен - България трябва да е против използването на военна сила в Сирия. Алексиев пък отвърна - като член на НАТО трябва да се солидализираме със САЩ, Великобритания и Сирия.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Анонимен 10 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  Тролетариата тези дни здраво се старае и заработва. Не им обръщайте внимание! Те знаят, че не могат да обърнат мнението на хората към Русия и това ги вбесява.
 • Ирина 9 Ирина преди 1 година Профил на трол?
  хАлекс е американски ХРАНЕНИК ! Нали той съветва психара Филип Димитров да не продаваме оръжие на арабите (понеже се биели с него а не жабуркали чай) и ВМЗ колабира, а на арабските пазари се нагласиха американците, понеже тяхното оръжие прави само сянка ... Той не е само предател, той е ИЗРОД !
 • Анонимен 8 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  Пиша като родител не като политик.Не пускам детето си само на вън,чета опаковките на храните по два пъти ,и се притеснявам да се прибирам по тъмно(наречете ме параноик).Млад съм но си спомням че моте родители не са ме знаели каде съм по цял ден,хапвах свсичко с мръсни кални раце и на никой не му минаваше и през ум да чете съдържанието на опаковките.Пък коит иска да си демагоксвта и плюе ,то освен виж още ›› плюнки и помия друго не заслужаваме,всички сме виновни за всичко.
 • Анонимен 8.1 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  Доста глупаво мнение. Що за безпросветна и селска идилия описваш? За кои години говориш изобщо? Защото аз също помня години от преди промените и твърдя, че това спокойствие, чистота (щом не си миеш ръцете преди хранене) и качествени храни не е имало. Само, че никой от нас нито знаеше нито имаше ПРАВО да знае каквото и да било. По-малко глупости и ще си малко по-малко смешен трол.
  : 0 !
 • Анонимен 7 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  Да видим кой е Алекс Алексиев. Запомнил съм този винаги мрачен тип от момента, в който Филип Димитров го докара от САЩ като съветник. За какво бе дошъл? Отговорът е в едно интервю с него, описано в книга на наш дисидент. Интервюиращият казва, че сега е идеалният момент ТКЗС-тата да се преобразуват в кооперации на собственици и да се снабдят обилно с техника, за да са конкурентоспособни. Алекс Алек виж още ›› сиев му отговаря: Какви кооперации, бе! Аз съм дошъл да ви разбия ТКЗС-тата, ти искаш кооперации да правите. Успя Алекс, гадината мрачнозурлеста. Разби ни селското стопанство до нулата и нашето място - тук и на огромния руски пазар - чевръсто се настаниха Турция (държавно субсидирано земеделие), Гърция, Македония, Полша и за който още се сетите. По-късно друг американец, този път истински, ни казва: Какво сте направили! На нас в Америка ни трябваха десетки години докато уедрим земеделието, а вие сте си разбили готови структури - АПК-та! По-късно кметът на Москва ни повтори няколко пъти - земята ви е чиста, продукцията ви също ще е хубава и още я помним - давайте, всичко, което произведете ще го купим! Е, не - мрачнозурлестият Алекс пак се меси, а също и подлецът Илиян Василев - вместо да развива бизнеса между България и Русия с нейния огромен пазар, той слага прът в колелата.
 • Анонимен 7.1 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  Пълен боклук! Личи му по физиономията
  : 3 !
 • Анонимен 6 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  Пак се разлаяха наемните русофобни лайкучки от калната локва Актуално. Кой мрази Русия? Педерастите и най-тъпите глупендери като 4, 5.
 • Анонимен 6.1 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  Тъпотия 1.5 Циклопа (Циклоп единица мярка за тъпотия) !
  : 2 !
 • каква химия бе Алекси 5 каква химия бе Алекси преди 1 година Профил на трол?
  руснака изнася лайната си щото гърмят лайновозите и на червения площад - така ще е докато някой не се сети да им направи канализация на блядовете , че и пътища нямат - това е положението - биологични нужди - и санкциите не помагат - и да не серат ватенките от долнопробния алкохол - обгазяват - положението е наскрипалено до откат
 • Анонимен 5.1 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  Тъпотия 1.8 Циклопа (Циклоп е единица мярка за тъпотия) !
  : 2 !
 • каква химия бе Алекси 4 каква химия бе Алекси преди 1 година Профил на трол?
  руснака изнася лайната си щото гърмят лайновозите и на червения площад - така ще е докато някой не се сети да им направи канализация на блядовете , че и пътища нямат - това е положението - биологични нужди - и санкциите не помагат - и да не серат ватенките от долнопробния алкохол - обгазяват - положението е наскрипалено до откат
 • СПОКО 3 СПОКО преди 1 година Профил на трол?
  Хибридния МВРО Каракачанов изпълзя и защити СЪС СВИНСКИ ГЪРДИ руската политика и военна сила в Сирия в Събуди се - СЪБУДЕТЕ СЕ БЕ - 21 век е а цепим басма на огромна колониална империя от средните векове
 • не спете спокойно деца 3.1 не спете спокойно деца преди 1 година Профил на трол?
  Да. Но изпълзяха и ред други хибриди. Уплаши ни се окото. Хибрид-калинка-хибрид-калинка.... Това не може да е дереджето на една държава, която уж преди цели 2 поколения е "скъсала" с тоталитарния режим.
  : 1 !
 • Анонимен 3.2 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  футко мръсна ,колониална русия има 2 бази в света,докато демократичната америка има само 180.
  : 1 !
 • Този лочи от американска копаня ! 2 Този лочи от американска копаня ! преди 1 година Профил на трол?
  Как са свързани Алекс Алексиев и Илиан Василев и чий интереси “хибридно” лансират от сайтове и телевизионни студиа? В началото на месеца стана известно, че двамата са получили 228 250 щатски долара от “Америка за България”. За какво ли? За да лансират атлантически/американски “опорни точки” на български език !
 • Анонимен 2.1 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  Продажно МЕКЕРЕ - за сребърници .
  : 7 !
 • ре 2.2 ре преди 1 година Профил на трол?
  Не знам дали това, което казвате, е вярно, но дори да беше вярно - колко са 200к долара пред 20 000 000к долара, които си разпределят номенклатурите у нас къде на всеки 12 месеца? Тях за какво ги държат на усилен зоб и всеобхватно дундуркане? Чии орехи да крепят? АА е от малкото популярни лица у нас, на които им дават трибуна, и които се опитват да разсъждават нелевичарски. На него му се получа виж още ›› ва до някъде. Без да е кой знае какво - от моя гледна точка. Много от другите с етикет "десни" и особено с етикет "консерватрори" са объркали тезисите на найстия конгрес на БКП с консервативната платформа. А едното е диаметралната противоположност на другото!
  : 2 !
 • Анонимен 1 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  Алексиев е последният който може да има мнение различно от американската позиция. Знаем защо. Имам "обосновано съмнение" че САЩ пробутват и симулират тези химически атаки чрез т.нар. Бели каски за да имат поводи за агресия срещу Асад. На САЩ им трябва нов Ирак, нова Либия и въобще перманентна война. Знаем защо!!
 • Анонимен 1.1 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  Имал съмнение ,,,,, аз пък нямам съмнение , че ти си един комунистически мръсник !
  : 17 !
 • Анонимен 1.2 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  @1.1 - Че си глупендер е повече от ясно. Най-тъпите наемни лайкучки в Актуално са русофоби. Помиярска ви работа.
  : 3 !
Нагоре