X
 
 

Огромният проблем е, че ние нямаме деца, не че ще ни ги вземат

2062 1
Огромният проблем е, че ние нямаме деца, не че ще ни ги вземат
Снимка: БГНЕС
"Огромният проблем е, че ние нямаме деца, не че ще ни ги вземат." Това каза бившият конституционен съдия Румен Ненков в коментар за Националната стратегия на детето. По думите му българският народ много лесно се манипулира и никой няма да взима децата. В интервю за bTV Ненков допълни, че в момента всички закони отдават предимство на семейната грижа за децата. 

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 3 от 5. Гласували общо: 2 потребители
  • КОЛКО БЪЛГАРСКИ СЕМЕЙСТВА ИЗЛЕЗНАХА СРЕЩУ ПРОЕКТА БЕЛЕНЕ 1 КОЛКО БЪЛГАРСКИ СЕМЕЙСТВА ИЗЛЕЗНАХА СРЕЩУ ПРОЕКТА БЕЛЕНЕ преди 5 месеца Профил на трол?
    Виктор Шендерович, Ехото на Москва:'В Архангелск многократно са увеличени онкологичните заболявания при децата - онкологичното заболяване вече е просто типова диагноза за Архангелска област.В Архангелск хората просто се борят за живота си.” На територията на Архангелска област се намира призрачния архипелаг Нова Земя – чудовищен полигон за ядрени експерименти и невиждано другаде сметище за висок виж още ›› орадиоактивни отпадъци! Площта му, заедно с прилежащата акватория е сравнима с тази на България. Продължаващото потапяне на радиоактивни продукти на морското дъно заплашва световния океан с непредсказуема екокатастрофа! Сушата е радиоактивно отровена за десетки хиляди години напред! Проруското ни ядрено лоби е длъжно да отговори на въпроса: 1. Калкулирало ли е бъдещото съхранение на отработено ЯГ и РЯО у нас, в прогнозната цена на производството от АЕЦ в Козлодуй и Белене? 2. Къде предвижда да бъде изграден и поддържан нашенският полигон „новая земля” и съгласуван ли е изборът на площадка с местното население?