X
 
 

Светът ще продължи да съществува и след празниците

2267 4
Светът ще продължи да съществува и след празниците
Снимка: Нова телевизия
"Светът ще продължи да съществува и след празниците, така че нищо лошо няма да се случи ако не похарчим всичките си пари сега." Това каза водещата на сутрешния блок на Нова телевизия Аделина Радева. 

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Октомври 2 Октомври преди 1 месец Профил на трол?
  Но , благодарение на подобни *ч*ври и мъжки и женски и сега на Запад най вече джендърски по целият Свят и Мрд тънат в ПЪЛНО НЕВЕЖЕСТВО за каквото и да е било. Уверено въпреки реалностите считат , че този Свят ще е вечен без да се замислят. Без да знаят , че пътят на Капитализма ги тика тях и поколенията с бясна скорост към Вселенската канализация.
 • Октомври 2.1 Октомври преди 1 месец Профил на трол?
  Облъчени от Глобални и местни / македонизми/ , а доста и отровени просто даже вече и след инванзията на мола нямат и капацитета да осмислят какво крият тези ОТ ТЯХ. КРИЯТ ВСИЧКО КОЕТО може да ПРОМЕНИ ЖИВОТА към по Добро. Крият удивителна инфорамция за Чужди Светове , Древното минало на хората , пазят Глобалните и местни крадци пък дето ги обират.
  : 2 !
 • Октомври 2.2 Октомври преди 1 месец Профил на трол?
  Ами що за съзнание е имала тази жена от снимката която е тръгнала по този изключително лощ път ами съяото какшото и има и евгения чаушева и ивайло ачев.
  : 3 !
 • Октомври 1 Октомври преди 1 месец Профил на трол?
  Абе къде е учила тази , че толкова образована и изпращела от толкова много сиво вещество ? Направо съм поразен. Колко ли мозъка е промила и облъчила тази *ач*вра на Кликата 10111989 ? Е , няма от къде да знам, но вероятно не само малко.
5-те зодии, които ги чака КЪСМЕТ през февруари
5-те зодии, които ги чака КЪСМЕТ през февруари

Истински късмет ще очаква част от представителите на зодиака през февруари. Астролозите предвиждат множество успешни моменти за някои от зодиите....