Има ли наистина пречупен кръст на Луната?

200579
Има ли наистина пречупен кръст на Луната?

Снимки от Луната, на които се виждат пречупени кръстове, предизвикаха спорове между учени и окултисти.

На фотосите се вижда свастика в кратер близо до южния лунен полюс Шрьодингер; съобщава електронното издание Рlaneta.moy.su, цитирано от svetovnizagadki.com.

Интернетът на Луната е по-бърз отколкото на Земята

НАСА и учени от Масачузетския технологичен институт оборудваха космически апарат на орбита около Луната със свръхскоростен интернет, ко...

Учените са озадачени от откритието, а уфолозите твърдят, че пречупените кръстове доказват същестуването на извънземен разум.

„Това е знак от Алфа Кентавър, където животът е бил изпратен на Земята преди милиони години“ – каза изследователят Мартин Краус. Според него, извънземните са оставили на Луната следи , за да ни напомнят за себе си.

Находката породи и въпроса дали нацистите, които използвали символа от 1930 до 1945 година, не са летели до Луната в края на Втората световна война. От друга страна обаче свастиката е символ с хилядолетия по-стар от Адолф Хитлер и Третия райх. Той се е появил в зората на човешката цивилизация в Централна Азия и Северна Индия и е съпътствал навсякъде индо-европейските народи по пътя на тяхното преселение, пише още сайтът.

Посредством будизма свастиката навлиза и в Китай и Япония. В Индия пречупеният кръст е все още символ на благоденствие, щастие и късмет.

Има ли нужда животът на Земята от Луната?

Ново изследване поставя под съмнение тезата, че Земята дължи своята обитаемост на спътника си, тъй като гравитацията на Луната придържа...

Всъщност тази снимка е направена с фотошоп за фантастична статия във вестник. Човекът, направил снимката споделя: "Нямах дори 15 минути да обработя изображението. Никога не съм мислел, че ще предизвикам такъв интерес сред хората".

Статията излиза още през 2010 година и дори до днес не спира да гложди умовете на хората, вълнуващи се от конспирации.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Космос