Адвокатът на Цар Киро: Тефтерчето е компромат

12466
Адвокатът на Цар Киро: Тефтерчето е компромат
Снимка: БГНЕС

Кирил Рашков, известен в цяла България с прякора си Цар Киро, ще търси кой е пуснал сканирано копие на тефтерчето, за което се твърди, че е негово и ще съди автора на "компромата". Това каза пред Агенция "Фокус" адвокатът на Рашков Васил Марков.

Според Марков срещу клиента му е започната кампания. „Познавам почерка на Кирил Рашков, постоянно пишем с него, абсурд е този тефтер да е негов", категоричен е адвокатът му.

И Цар Киро е водил тефтерче - за БСП, за НАП, за Агенция "Митници"

След като през миналата година държавата се разтресе от т.нар. тефтерче на Филип Златанов, бивш председател на Комисията за предовратяв...

Той заяви, че, ако трябва, ще се направи и графологична експертиза, за да се види кой го е писал. Адвокатът призова медиите да не се занимават с глупости и да оставят намира 70-годишния му клиент. Марков е посъветвал Рашкови да не говорят с никого. За да бъде по-убедителен Васил Марков каза, че Рашков никога не е работил нито с Агенция "Митници", нито с НАП.

Като допълнително доказателство, че пуснатото копие на тефтера е компромат, Марков посочи, че да дадеш, както и да вземеш 100, или 200 лева рушвет било обида и за едната, и за другата страна. „Ако някой се занимава с нелегален алкохол и 5000 лева са малко", добави Марков. По думите му, партиите вземали до 5 милиона лева от монополистите, производители на алкохол у нас.

Според Васил Марков новите нападки срещу клиента му са дошли след интервюто му за Daily Tepegraph, част от което е било излъчено по bTV. Там Рашков казва, че е доволен от сегашното управление на държавата и някои неща, които са насочени към предишните управляващи. От там идвало всичко сега, твърди Марков.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com