X
 
 

Арестуваха мъж за блудство с момиче в Разград

963 0
Арестуваха мъж за блудство с момиче в Разград
Снимка: iStock/Guliver
Районната прокуратура в Разград привлече към наказателна отговорност 27-годишен мъж и го задържа за срок до 72 часа. Той е обвинен в извършване на блудствени действия спрямо 14-годишно момиче.

В началото на декември миналата година 27-годишният обвиняем забелязал непознато момиче, което се прибирало от училище в дома си. Заговорил го с въпрос къде се намира автогарата в града.

Отпуснаха пари година след договора за Ибрахим паша джамия в Разград

Близо година след като бе подписан договор за консервация, реставрация и адаптация на Ибрахим паша джамия в Разград правителството отпу...

След това със сила извършил действия с цел да възбуди или удовлетвори полово желание без съвкупление. Деянието е станало в района на разградско училище, където учи жертвата.

Разследването по образуваното досъдебно производство на Районната прокуратура в Разград ще установява и доказва дали има и други случай на насилника с други потърпевши.

Районната прокуратура в Разград ще внесе искане в съда за вземане мярка за неотклонение „Задържане под стража“ на мъжа.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Свети мъченици Памфил и Порфирий
Свети мъченици Памфил и Порфирий

Памфил бил от Берит-Бейрут, презвитер в Кесария ПалестинскаРечник, известен с благотворителните си дела. Работил книжовно за запазване невредим...