Двама загинали след катастрофи в Бургаско

1274
Двама загинали след катастрофи в Бургаско
Снимка: Наси Маркова

67-годишна жена е загинала, а 4-годишно момче е с опасност за живота след катастрофа между товарен и лек автомобил на пътя Бургас – Малко Търново. Това съобщиха от ОДМВР-Бургас. На 27 април, около 10.10 ч. по пътя Бургас – Малко Търново, в участъка между кв. „Краймори” и с. Маринка, водачът на товарен автомобил „Рено Мастер”, с бургаска регистрация – Г.Х., 35-годишен от Бургас, движещ се от с. Маринка в посока Бургас, поради отвлечено внимание навлиза частично в лентата за насрещно движение и се удря странично с правомерно движещия се в посока с. Маринка лек автомобил „Ауди А 4”, с бургаска регистрация, управляван от 22-годишната Б.А. от с. Преображенци, общ. Руен. От ПТП на място загинала пътуваща в лекия автомобил 67-годишна от с. Ябълчево, общ. Руен. Водачът на товарния автомобил, получил контузия на лявата подбедрица, прегледан и освободен а домашно лечение; водачката на лекия автомобил- Б.А. – настанена за лечение в отделение „Неврохирургия» на УМБАЛ – Бургас с контузия на главата, без опасност за живота; нейната спътничка – С.М., 25-годишна от с. Преображенци, общ. Руен – настанена за лечение в отделение „Ортопедия” към УМБАЛ - Бургас с изкълчена лява лакътна става, без опасност за живота; синът ѝ – 4-годишен от с. Преображенци, общ. Руен, настанен в отделение „Реанимация” на УМБАЛ- Бургас с политравматизъм и с опасност за живота, както и неговата сестра – Ф.З., на една година – без сериозни наранявания.

Един човек е загинал, а друг е ранен при катастрофа на пътя Айтос - Бургас. Това съобщи за Радио "Фокус" - Бургас Цветелина Рандева, говорител на ОДМВР - Бургас. По думите ѝ в 9.29 часа днес, 30 април, на пътя Айтос - Бургас възниква тежък пътен инцидент. "Лек автомобил пътуващ от Айтос към Бургас, прави ляв завой в посока Цветарниците. Той е блъснат е от друг автомобил, който се е движел от Бургас в посока Айтос. На място е загинал водачът на колата, движещ се към Бургас. Неговата спътничка - жена е откарана в бургаска болница, като в момента здравословното ѝ състояние е в процес на установяване", каза още Рандева.

MMA боец с обяснение защо блъсна полицейска кола и рани полицаи

Това е един инцидент, който се случва доста често – ако в него не участваха популярно лице и специализиран автомобил, едва ли щеш...

В резултат на инцидента към момента е затруднено е движението в едната пътна лента в отсечката Айтос - Бургас. Регулирането на движението се осъществява с ръчен режим от страна на Пътна полиция.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от КРИМИ:

Хванаха жена, купувала скъпи телефони с чужди карти (СНИМКА)

Окрал казино, но вместо пари взел тръби: Арестуваха мъж в Камено

Инвалидни пенсии за над 100 000 лева: Две жени лъгали държавата с години

Добавил си 8 години стаж: Мъж опита да излъже НОИ в Кърджали

Жена е в болница след домашно насилие в Благоевградско

Мними гадателки основаха първата ясновидска къща у нас

По инициатива на ДАНС: Международна операция ще пресича контрабандни канали

Разбивал наред: Хванаха мъж, повредил 7 автомобила във Враца

Внук отмъкна 25 000 британски лири от дядо си в Хасково

Мигрантски наплив към София: МВР хвана 12 души в бус

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com