"Гранична полиция" на практика си призна, че е допуснала отвличане на малко дете

5890

Пореден пълен абсурд в работата на българската полиция беше на практика потвърден от официално длъжностно лице. Става въпрос за разкрития по случая с изчезнало с майка си четиригодишно момченце (бел. ред. - Ники). Историята нашумя, след като бащата – Калоян Милев, обиколи всички големи медии в отчаян опит да привлече внимание към случая. Според Милев майката на детето и негова съпруга – Теодора, го е извела извън България през Летище Варна и след като той изрично е подписал декларация, че не е съгласен синът му да напуска България. Декларацията е постъпила в базата данни на „Гранична полиция”.

На 5 септември тази година Теодора Милева е пътувала от София до Варна, като интересното е, че тя е имала билет от Варна за Истанбул, но е имала и билет за връщане от Варна за София. Това посочи директорът на Регионална дирекция "Гранична полиция" - Аерогари Милен Пенев пред Нова телевизия.

Българският консул в Кипър е задържана, опитала да отвлече дете

Българският консул в Кипър Виолета Ралева е задържана по обвинение в опит за отвличане на дете, съобщи Нова телевизия. Ралева отишла в...

Пенев на практика призна, че майката с малкото дете е направила следното на Летище Варна – вместо да отиде на изхода за полета от Варна до София, тя е отишла на изхода за Истанбул и е излетяла без да бъде спряна от „Гранична полиция”. Пенев призна и, че Теодора Милева е преминала документна проверка, но въпреки това е пусната да продължи. Г-жа Милева не е могла да излети директно от Летище София за Истанбул, защото е била спряна от полицията, тъй като съпругът ѝ Калоян Милев изрично, с декларация, не е дал съгласието си синът му да бъде извеждан. Сега въпросът е дали всъщност човек може да излъже "Гранична полиция" на Летище Варна, като премине в зоната за излитане през изход за вътрешна линия и след това да стигне без проверка до изход за международна линия. Същият въпрос е валиден и за Терминал 1 на Летище София.

Според Калоян Милев в последно време жена му е имала здравословни проблеми. Той е убеден, че майка ѝ – т.е. бабата на сина му, ѝ е помогнала да напусне страната. Калоян предполага, че Теодора се е насочила към Хонконг и се опитва да стигне до Австралия.

Снимка: Архив

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от КРИМИ:

Пиян шофьор предизвика катастрофа с пострадали в Казанлък

Хванаха жена, купувала скъпи телефони с чужди карти (СНИМКА)

Окрал казино, но вместо пари взел тръби: Арестуваха мъж в Камено

Инвалидни пенсии за над 100 000 лева: Две жени лъгали държавата с години

Добавил си 8 години стаж: Мъж опита да излъже НОИ в Кърджали

Жена е в болница след домашно насилие в Благоевградско

Мними гадателки основаха първата ясновидска къща у нас

По инициатива на ДАНС: Международна операция ще пресича контрабандни канали

Разбивал наред: Хванаха мъж, повредил 7 автомобила във Враца

Внук отмъкна 25 000 британски лири от дядо си в Хасково

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com