Издирва се джип, блъснал 82-годишна жена

51700
Издирва се джип, блъснал 82-годишна жена

Полицията в Благоевград издирва кафяв джип "Randge Rover", чийто водач снощи блъсна възрастна жена, транспортираха я до Спешно-приемно отделение и избяга, съобщи БГНЕС.

Към 17.30 часа снощи джипът, в който освен водача имало още един човек, спрял пред СПО. Неизвестните казали на фелдшер в ЦСМП, който бил пред центъра, че са открили на улицата блъсната от автомобил жена, която са довели. Фелдшерът придружил жената за преглед в Спешно-приемно отделение, а двамата мъже се качили в джипа и потеглили. Дежурните в СПО уведомили полицията за пострадалата 82-годишна жена. Според пресцентъра на ОД на МВР-Благоевград, тя е блъсната на ул. "Кръстьо Асенов". Настанена е в отделението по хирургия на МБАЛ-Благоевград с комоцио и охлузни рани по тялото. Няма опасност за живота й.

Към 18 часа пред СПО пристигна патрулка на КАТ-Пътна полиция, а по-късно и патрулка на Второ РУП. След разпит на свидетелите, никой от които не бе видял регистрационния номер на джипа, бе извикан операторът на фирмата, охраняваща МБАЛ-Благоевград. При преглеждането на записите от камерите стана ясно, че джипът въобще не е бил в обсега им. Засечен е смътно само от една, която гледа към северното пространство с колоните и стълбището срещу асансьора. Но на записа не се вижда номерът, а само цвета на джипа, който е със затъмнени стъкла.

За идентифицирането му се стигна до охранителните камери на частната болница "Пулс", тъй като джипът пристигна и се върна откъм нея. Към 20.30 часа след преглед на записите, бе установен регистрационният номер на джипа. В момента собственикът му се издирва.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com