Ясно е името на мъжа, нападнал незрящи туристи в Несебър

3158
Ясно е името на мъжа, нападнал незрящи туристи в Несебър

Задържан е 21-годишен мъж, нападнал незрящи туристи на главната улица в Стария Несебър. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР - Бургас.

Случаят стана известен след разпространен през медиите видеоматериал, в който се вижда нападение над група от туристи със зрителни дефицити, станало в Стария Несебър преди дни. Районно управление – Несебър се е самосезирало, като в резултат на бързите оперативно-издирвателни мероприятия, предприети от полицейските служители, е установен и задържан за срок от едно денонощие извършителя на деянието – това е 21-годишния с инициали Т.Н. (Тодор Николов). Николов е от Несебър, обяснил е, че се занимава с дребна търговия.

21-годишен е убил 55-годишния си баща

21-годишен мъж е убил 55-годишния си баща. Това съобщиха от пресцентъра на МВР. 21-годишният е криминално проявен мъж и е син на жертва...

Мъж гази туристи и удря жена в Несебър (ВИДЕО)

Намерени и разпитани са свидетели-очевидци на инцидента, иззети се видеозаписи от охранителни камери, разположени в близост до местопроизшест-вието, назначени са експертизи. Събраните до момента материали са докладвани в Районна прокуратура – Несебър за предприемане на последващи действия.

Оказа се, че по случая никой не е подавал жалба, поясни главният секретар на МВР Младен Маринов. Говорим за млад мъж, за съжаление явно такова е поведението, добави Маринов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com