Корнелия Нинова не викнала КАТ за втората катастрофа

5443
Корнелия Нинова не викнала КАТ за втората катастрофа
Снимка: БГНЕС

Чухме се снощи, добре е, но май ще трябва отново да си сложи шината, доколкото разбрах. Не трябва да се драматизира, но е катастрофа. Това заяви депутатът от БСП Крум Зарков, син на журналистката Ани Заркова, в коментар относно втората катастрофа, в която се забърка лидерът на БСП Корнелия Нинова. След първата катастрофа, от около преди месец, Нинова трябваше да носи шина, защото пострада от камшичен удар.

По думите му след катастрофата не е викан КАТ, шофьорите са се разбрали с протокол. Той не можа да каже дали Нинова и сега, както и в първия случай, е била возена от същия шофьор. Тя има един шофьор, добави все пак Зарков пред Нова телевизия.

Втора катастрофа с участието на Корнелия Нинова

За втори път лидерът на БСП Корнелия Нинова претърпя катастрофа. За втори път автомобил, в който тя пътува, беше ударен от такси. Този...

Бившият министър на икономиката и енергетиката и настоящ депутат от БСП Драгомир Стойнев потвърди, че ударът е бил сериозен и болката във вратните прешлени на Нинова се е възобновила. На Нинова ще ѝ трябват няколко дни почивка, стана ясно от думите на Стойнев. Припомняме, че в края на седмицата БСП има насрочен конгрес

Припомняме и, че вчера (23 октомври) автомобилът на Нинова отново беше ударен от такси. Обяснението на БСП е, че таксито е отнело предимство, като е излязло от улица без предимство. Ударът е бил страничен.

Алтернативният бюджет

Малко под 3 млн. души са осигурени, но близо 2,8 млн. души се намират в рамките на доход между 550 и 3300 лева месечен доход. Има между 2 и 5 000 души, които вземат в пъти повече пари от нормалния работещ и те ще трябва да дадат повече за хазната, обясни Зарков.

БСП не дочака бюджета на правителството и представи своя

БСП представи алтернативен бюджет в съответствие с програмата на партията и изпълнявайки политиките на "червените". Това се случи на на...

Припомняме, че при вчерашното представяне на алтернативния бюджет на БСП, социалистите отново представиха идеята си за махане на плоския данък. Сега червените искат прогресивно облагане, при следната стъпка – 10% облагане до 3300 лева, 15% за доходи над 3300 лева на месец, а над 10 000 лева – 20%.

Със сигурност плоският данък не е лява мярка, измъкна се Зарков от въпрос защо през 2008 година правителството на Сергей Станишев прие точно плоския данък. Червеният депутат посочи, че тогава е имало хем подем, хем е имало трудност при събирането на данъци.

Според сметките на Кирил Ананиев, който беше финансов министър по времето на служебния кабинет на Огнян Герджиков и зам.-финансов министър в кабинетите на Иван Костов, Симеон Сакскобургготски и Сергей Станишев, с прогресивния данък БСП ще намали приходите в бюджета с 1,1 млрд. лева. От данък "дивидент" приносът ще е само 69 млн. лева, пресметна той.

Алтернативен бюджет означава алтернативни приходи, алтернативни разходи и алтернативен дефицит, посочи Ананиев, според когото бюджетът на БСП ще доведе до увеличение на разходите от 2-3 млрд. лева. Това може да доведе до дефицит от 4-5% от БВП, което ще е нарушение на Маастрихтските критерии т.е. на финансовата дисциплина, обясни Ананиев.

След БСП и държавата побърза да пусне проекта за бюджет за догодина

Почти веднага след като БСП обяви своя алтернативен бюджет, но без да го предоставят в писмен вариант на журналистите, защото трябвало ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от КРИМИ:

BIRD: Димитър Стоянов бе нападнат от пиян данъчен, защо той не е задържан?

Мъж загина при катастрофа в Силистренско

Заради имунитет: Прекратиха временно делото за клевета на Гешев срещу Славов

СРС-та и показания на свидетели: Как Живко Коцев от свидетел стана обвиняем

Живко Коцев не може да бъде осъден, ако се е издал, трябват още доказателства

Освободиха под гаранция журналиста Димитър Стоянов

Стана ясно кога ще бъде освободен от ареста Димитър Стоянов

Разбиха схема за регистрация на автомобили с фалшиви документи

Божков отива на съд по хазартното дело - нанесъл 560 млн. лв. щети на бюджета

След като шофира дрогирана: Певицата Диона се изправи пред съда

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com