X
 
 

Крадците в Благоевград наводнили цялата сграда на митницата

1688 5
Крадците в Благоевград наводнили цялата сграда на митницата
Снимка: БГНЕС
Крадците, извършили крупен обир на митницата в Благоевград, са пуснали всички чешми да текат, запушили са сифоните и в продължение на десет часа водата е проникнала навсякъде и е разрушила кабинетите в митницата. Четири пъти СОТ-ът е подавал сигнал за аларма, но пристигналите на място охранители не намирали нередности и се връщали. Това съобщи районният прокурор Борислав Ковачки на специален брифинг, предаде БГНЕС.

Камери са заснели, че крадците са влезли в района в 23:45 часа, допълни прокурор Ковачки.

Припомняме, че вчера крадци обраха митницата в Благоевград. Открадни са всички веществени доказателства, иззети в последните десет години от всички митници от Югозападна България.

Половин милион лева са откраднати от митницата в Благоевград

Продължава издирването на обирджиите на митницата в Благоевград. По първоначална информация крадците са пробили с ъглошлайф касите на м...

Обирът бе изключително професионален, използван е заглушител на СОТ, и най-вероятно е ползвана вътрешна информация за съхраняваните веществени доказателства по дела, които се точат с години.

Засега е сигурно, че крадците са влезли през аварийния противопожарен изход и са имали достатъчно време да разбият двете каси в помещението. Складовете на вътрешната митница се охраняван от охранителни фирми на бивши полицаи.

При прескачането на оградата между митницата и бившия вече Домостроителен комбинат, неизвестните крадци са разпилели част от откраднатото.

Подробности около дръзкото нападение вижте и в този материал.

Actualno.com

Етикети:

 • Анонимен 4 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Българските сотаджии,са първите откриватели на херметична митница в света!
 • новата икономия 3 новата икономия преди 1 месец Профил на трол?
  откраднати били 10 пачки по 100 купори с 5 левче облик ! Почват от спешният издирвателни отряд на командьоси да проверяват в район касите в търговските обекти ! 5 лева , истинско или не ?
 • СПА-Център в безмитната част на Митница-Благоевград 2 СПА-Център в безмитната част на Митница-Благоевград преди 1 месец Профил на трол?
  Каква е (била) тарифа : напомпване на гума , смяна на същото , зимната профилактика на грайферите , авариено напускане при наднорменото налягане , както и въпрос дали вентилокулизация си е на ниво , си е със бекап (каква платформа - лека , средна , тежко товарваща) , си е изграден и проверен по взетите от Брюксел-нормативен-стандарт парични средства за мостерна Митница 2010 ? Или констатираме тук виж още ›› в Благоевградското първата активна действаща БРЕКСИТ-Митница ? Английските кадри ? Пунди вместо ЕВРО ? Скотленд-Ядр ? Пряк копан тунел към ЛаМанча ?
 • Анонимен 1 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Ха ха ха ха ха , те тези са същите от ДС , които обраха 33 милиарда евро от държавата и пак не ги откриха , че за няколко стотин хиляди евра ще тръгнат да ги откриват , хади чуш бе съдебно ситемо!
 • Митница ЛаМанча вместо Митница Солунската ? 1.1 Митница ЛаМанча вместо Митница Солунската ? преди 1 месец Профил на трол?
  Да се провери дали в митницата е имало литература , както и каква .
  : 0 !