X
 
 

Полицията продължава да работи по всички версии за убийството на Виктория Маринова

3823 0
photo of Полицията продължава да работи по всички версии за убийството на Виктория Маринова
Снимка: БГНЕС
Полицията продължава да работи по всички версии за бруталното убийство на журналистката Виктория Маринова. Това обяви за bTV директорът на областната дирекция Теодор Атанасов.

"Продължава да се работи по всички версии, свързани с извършеното престъпление. Събираме необходимите доказателства, всичко, което е необходимо, ще бъде извършено”, подчерта той. Атанасов не отговори на въпроса дали са установени съучастници на заподозрения.

Русенци се простиха с журналистката Виктория Маринова

Русе се прости с журналистката Виктория Маринова, която стана жертва на животинската жестокост на извратен престъпник. В катедралния хр...

В ромските квартали на дунавския град имаше напрежение, след като мотористи демонстративно минаха през тях и местните се въоръжиха в очакване на нападения с цел отмъщение.

"Продължава охранителното мероприятие на дирекция „Жандармерия” и ОДМВР-Русе. През тази нощ в града е било спокойно, няма данни за инциденти и извършени престъпления", посочи Атанасов.

От думите му стана ясно, че има само "основателни предположения" за част от мотористите, участвали в „походите” през махалите.

Днес ще има голямо шествие за закриването на сезона, като на шефовете на четирите русенски мотоклуба са връчени предупредителни протоколи.

Борисов не се притеснява от етническо напрежение в Русе

Премиерът Бойко Борисов успокои, че са взети всички необходими мерки, за да не се стигне до ескалиране на етническото напрежение в Русе...

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители