Последни данни за състоянието на Митьо Очите

27435
Последни данни за състоянието на Митьо Очите
Снимка: Thinkstock

Състоянието на Митьо Очите остава критично, съобщават лекарите от бургаската болница, пише "24 часа". Днес се състоя трета операция, за да бъдат сменени тампоните, поставени му вчера в областта на корема заради обилното кървене.

Лекарите не могат да овладеят тежкия кръвоизлив и това влошава състоянието на Димитър Желязков, за това и засега не се предвижда следваща операция.

Митьо Очите предаден от свой човек

В медиите плъзна тезата, че Митьо Очите е предаден от свои хора, съобщава "България днес". Това е и причината да бъде пронизан с куршум...

Припомяме, че сутринта станаха ясни резултатите от анализа на кръвта на Митьо Очите. Кръвни изследвания се взимат на всеки пациент, който постъпва в болнично заведение, съобщава Флагман. В случая резултатите са показали многократно завишени стойностни на соматотропин - хормон на растежа.

Лекари обясняват, че това най-вероятно е синтетично вещество, което се приема за повече енергия при спортуване. Веществото е много скъпо и ефектът му се изразява в това, че повишава обмяната на вещества в клетките, което прави тялото да изглежда енергично и по-младо.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com