Прекратиха търсенето на 5-годишното дете от с. Микрево

14403
Прекратиха търсенето на 5-годишното дете от с. Микрево
Снимка: Thinkstock

Прекратиха днес, след десетдневно издирване, търсенето на 5-годишния Иван Синанов от село Микрево, община Струмяни. Над 60 души - близки, полицаи, гранични полицаи, горски, доброволци, участваха в акцията всеки ден. Но детето така и не бе намерено.

"Проверен е огромен периметър. Никой нитое видял, нито е чул момчето. Не са открити никакви следи от него. Преустановихме търсенето. За последно очаквам хеликоптер на Гранична полиция да облети над селището и съседните местности утре. Но надали ще се намери следа от детето. Претърсихме навсякъде и нищо", заяви днес кметът на община Струмяни Емил Илиев.

Тяло на мъж изплува от водоем в Банско

Тяло на мъж изплува тази сутрин от водоем край Банско, най-вероятно то е на изчезналия преди 10 дни адвокат, съобщи БГНЕС. Тялото е ...

Полицаите вече са разпитали обстойно майката и бащата на Иван, снимката му е разлепена навсякъде из общината, уточни общинският управник. За последно момчето е забелязано на 21 юни следобед край гробищния парк в Нова махала, където имало погребение на възрастна жена. Полицията вече работи и по версиите за отвличане или продажба на детето. ОД МВР - Благоевград призова всички, които имат информация за момчето, да се обадят на тел. 112 или в най-близкото полицейско управление.

Детето е високо около 1.20 метра, със светла коса е. В деня на изчезването му е било облечено с червена тениска и светлосини дънки.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Крими