X
 
 

Роднини на протест заради убийството на техен близък в Бяла

581 0
Роднини на протест заради убийството на техен близък в Бяла
Снимка: БГНЕС
Роднини, колеги и приятели на убития Алекс от Бяла излизат отново на протест. Този път те ще се се съберат пред Апелативния съд във Велико Търново с искане за справедлива присъда. Първоначално нападателят Валентин Маринов получи 20 години затвор. На втора инстанция обаче присъдата беше намалена на 3 години лишаване от свобода. Роднините на 18-годишния Алекс определят решението като "скандално".

Случаят е от преди 2 години. Тогава, пред дискотека в града, група мъже поискали цигара от 18-годишния Алекс Алексиев. Той им отговорил, че не пуши. Завързала се разправия, след което момчето е нападнато. Два дни по-късно то издъхна в русенската болница.

Пиян украинец се обърнал с камион на пътя Русе-Бяла

Пиян украински шофьор се обърна с тежкотоварен камион на пътя Русе-Бяла, съобщи БНТ. По пътя са се разпилели тонове плат, с които е би...

"Когато убият детето ти, трябва да си сигурен, че убиецът ще получи справедлива присъда, а не да се бориш за нея. Очакваме справедливо решение, защото никой не заслужава подобен край. Алекс беше изключително добро и възпитано дете", заявиха пред камерата на "Нова телевизия" близките и приятелите на убитото момче.

Actualno.com

Етикети: