Росен Ангелов може и да е бил във Френския легион

12737
Росен Ангелов може и да е бил във Френския легион
Снимка: МВР

Има индикации, че издирваният за шесторното убийство в Нови Искър Росен Ангелов е бил в Чуждестранния легион. Това заяви в интервю за bTV военният министър Красимир Каракачанов.

Припомняме, че вчера (5 януари) от професионалното ръководство на МВР не потвърдиха подобна информация пред Actualno.com. С днешното изявление на Каракачанов се доказва твърдението, че криещият се от закона 56-годишен мъж има изключително високо равнище на подготовка.

Евакуираха блок, в който е живял Росен Ангелов

Полицията късно снощи евакуира живеещите в блок 29 в столичния квартал "Дружба". Преди време в един от входовете в блока е пребивавал ...

Каракачанов за момент забрави за ролята си на вицепремиер в настоящото правителство и се възмути от факта, че живеем в страна, в която всеки може да си купи оръжие и да се крие от властите. След това обаче намери виновен за ситуацията – твърде либералното отношение към закононарушителите.

„Когато един човек е съден за една камара престъпления (…) да го оставиш на свобода до произнасяне на присъдата?”, възмути се националистът и заяви, че ако се въведе ограничение вероятно „т.нар либерални философи, които са готови по всяка тема да критикуват България, веднага ще бъдат срещу това”.

Той размаха пръст и на медиите, които през последните дни следят случая (до степен в която намериха пропуснато от многобройните разследващи веществено доказателство) и запита „на кого помагаме” с преките включвания от Искърското дефиле.

Запитан заради дебатите около Истанбулската конвенция срещу домашното насилие, Красимир Каракачанов коментира, че то съществува, но „в един свят, който е заливан от чужда цивилизация, която иска да го унищожи, това ли е проблемът”?

Откритото тяло край Владо Тричков не е на издирвания Росен Ангелов

Откритото тяло край село Владо Тричков не е на издирвания Росен Ангелов, съобщи БНР. Самоличността на намерения е установена - мъж от ...

ВМРО и други консервативни политици в левия и десния спектър се обявиха срещу документа с мотива, че въвежда т.нар трети пол в това число и като тема в училище. Даже вицепремиерът Екатерина Захариева и правосъдният министър Цецка Цачева подчертаха, че такова нещо няма и всъщност целта е по-добра закрила на тези, които са обект на агресия вътре в семейството.

„За съжаление, западното общество, към което принадлежим и ние, изкриви своята ценностна система. То прави опити да се откаже от своите национални, културни и религиозни ценности”, констатира Каракачанов, който сравни съвременна Европа с Римската империя.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com