Седми ден продължава издирването на Иван от Микрево

8000
Седми ден продължава издирването на Иван от Микрево
Снимка: БГНЕС

Без резултат остава издирването на 6-годишния Иван Синанов от село Микрево. Детето е в неизвестност вече седми ден, съобщи Дарик радио.

Директорът на Областна дирекция на полицията в Благоевград комисар Георги Костов заяви, че в региона са мобилизирани всички сили на МВР. Той не пожела да коментира основните версии, по които се работи.

Организираният доброволчески щаб, ангажиран с издирването на 6-годишния Иван вече прекратява действията си. По думите му от този момент нататък издирването ще продължи само от служителите на МВР, съобщи кметът на Струмяни.

"Да се надяваме нещата да се развият добре. Дано не се окаже, че става въпрос за продажба на детето", каза кметът Емил Илиев. В търсенето му до момента участваха служители на Национална и Гранична полиция, както и жители на селото. По последна информация двете основни версии, по които се работи, са за отвличане или продажба на детето. За последно детето е видяно след погребение на 20 юни в района на гробищата в "Нова махала". Според съседи детето е затворено и некомуникативно.

От полицията в Благоевград призовават всички, които имат информация за момчето, да се обадят на тел. 112 или в най-близкото полицейско управление. Момченцето е високо около 1.20 метра, със светла коса. В деня на изчезването му е било облечено с червена тениска и светло сини дълги панталони (дънки).

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com