Синът на Ценко Чоков е обвинен в нанасяне на средна телесна повреда

13419
Синът на Ценко Чоков е обвинен в нанасяне на средна телесна повреда

Районната прокуратура в Бяла Слатина повдигна днес обвинение на Мартин Ценков Чоков от врачанското село Галиче. Чоков е син на известния Ценко Чоков, кмет на селото

Чоков-младши е обвинен, че на 29 март, след 02:00 часа в град Бяла Слатина, е причинил средна телесна повреда - счупил е два горни резци (зъба) на Милен Крумов, също от село Галиче.

Преди дни няколко жители на местната ромска махала заявиха, че повече няма да избират Чоков за кмет, който управлява четвърти мандат, въпреки славата си, че управлява по собствени правила и е недосегаем за закона. Хората от махалата се оплакаха от 17-годишния Мартин, защото непълнолетният младеж шофира противозаконно, бие и заплашва, органите на реда остават глухи за оплакванията на гражданите, а след сигналите срещу него се стига до нови заплахи. Родителите от ромската махала спряха децата си да не ходят на училище и поискаха намесата на полицията и правоохранителните органи.

Главният прокурор Сотир Цацаров разпореди цялостна проверка по случая. В името на социалния мир кметът Ценко Чоков обеща да премести сина си Мартин да учи другаде.

Ромите в Галиче спряха децата си от училище заради страхове от побой

От днес в село Галиче жителите на ромската махала спряха децата си от училище заради тормоза, който, според тях, налага сина на кмета Ц...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com