Светлозар Лазаров призна: Не знаем къде е Петко Сертов

12350
Светлозар Лазаров призна: Не знаем къде е Петко Сертов

Към настоящия момент нямаме информация къде се намира Петко Сертов, нямаме такива данни. Знаем с каква кола е отпътувал и кога. Това каза пред журналисти в сградата на Министерския съвет главният секретар на МВР Светлозар Лазаров във връзка с издирването на бившия председател на ДАНС.

По първоначални данни Сертов е отпътувал сам. Директорът на СДВР Младен Маринов обясни, че Сертов се е движил с автомобил "Опел" с регистрационен номер СА 2987 РМ, информира агенция ПИК.

Бивш говорител на ДАНС: МВР трябва да знае къде е колата на Сертов

Разбира се, че е нетипично за Петко Сертов да си остави мобилните телефони на масата и да излезе, подчерта бившият говорител на ДАНС Зо...

На пресконференцията в СДВР ще бъде представена цялата налична информация по случая, информира агенция "Фокус". „Ще бъде поставена на масата, за да види обществото първо какво е направено, какво ще се направи допълнително и това, което очаквам е да обявят автомобила, който издирваме публично – номер, цвят и т.н.”, допълни Лазаров.

На въпрос защо се е стигнало до издирване чрез „Интерпол”, Лазаров отговори, че това са абсолютно реални способи, които са необходими да се проведат в една такава процедура. Главният секретар на МВР посочи още, че са проверявани разговорите на Сертов и допълни, че няма данни колата да разполага с GPS- система.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com