Три версии за престъплението срещу Веселин Тушинов в Галиче

20721
Три версии за престъплението срещу Веселин Тушинов в Галиче
Снимка: БГНЕС

По три версии работи полицията за огнената вендета в Галиче. Това стана ясно от думите на шефа на врачанската полиция Иван Кирилов.

Скандалният кмет на Галиче Ценко Чоков отново влезе в новините преди ден, тъй като бяха опожарени два автомобила на политическия му опонент на местна почва Веселин Тушинов.

Подозрения: Дали Ценко Чоков е палил заведение заради изборен неуспех?

Проблемите ни започнаха, откакто сложихме плакати на „България без цензура”. Това заяви собственикът на подпалено в село Га...

Потърпевшият е категоричен, че е видял кмета на Галиче на мястото на престъплението. „И видяхме как кмета на селото запали някаква течност, предварително залята върху двата автомобила", твърди потърпевшият.

Ценко Чоков твърди, че по време на палежа си е бил у дома. „И почива ли на логика някой да запали кола и да чака някой да го види там. Сега разбирам от полицията, че ме бил видял и ме бил гонил, остава да ме е прегърнал накрая", обяснява той.

Според потърпевшия издирването на кмета Чоков от страна на полицията е отложено за сутринта, което си е чисто прикриване от страна на полицията, съобщава bTV.

Иван Кирилов отрече подобно нещо и обясни, че когато колегите му са отишли на мястото на палежа са преценили, че не могат да търсят улики в тъмното и са оставили огледа за светлата част на денонощието.

Бат Сали зае позиция за Галиче, иска оставката на Ценко Чоков

След като село Галиче отново влезе във фокуса на общественото внимание с протестите на местни роми срещу кметския син Мартин Чоков, на ...

Попитан дали не са взети натривки от ръцете на Чоков прекалено късно, полицейският шеф отговори: „След като се измие човек, след като е извършил подобно деяние, може да излезе от положение".

Хората винаги са добре дошли , каквото има като сигнали ще бъде отработено, допълни Иван Кирилов.

Снимка: архив

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com