Задържаният за блудство с деца учител от Силистренско е признал вината си

1529
Задържаният за блудство с деца учител от Силистренско е признал вината си
Снимка: БГНЕС

Задържаният за блудство с шест малолетни момичета учител от град Дулово (Силистренско) се изправя пред съда. За това съобщи пресцентърът на държавното обвинение. Той бе задържан в края на юни 2016 г.

Окръжната прокуратура в Силистра е внесла обвинителния акт срещу мъжа с инициали Илиян В., който ще отговаря пред магистратите за блудство, както и за разпространение на порнографски материали в интернет с участието на непълнолетните си ученички, които чрез "Фейсбук" изпращал на три от жертвите си.

Обвиненият в блудство учител остава в ареста

Обвиненият за блудство Илиян Василев от Дулово остава в ареста. Това постанови окръжният съд в Силистра по искане на окръжната прокурат...

Според разследващите 54-годишният старши възпитател е правил това в периода от ноември 2014 до април 2015 г. в дома си, където давал уроци по пеене на пострадалите деца. Някои от тях се опитали да се откажат от частните уроци, заради интимните действия на преподавателя, но Илиян В. убеждавал родителите им, че децата са талантливи и не трябва да спират уроците по пеене.

Класните ръководители на момичетата са научили за действията на преподавателя им, след като децата споделили какво се случва в дома му. Директорката на училището е подала сигнал до отдела за закрила на детето, с което започнало и разследването срещу началния педагог.

Чрез социалната мрежа "Фейсбук" учителят поддържал връзка с три от пострадалите деца. Заедно с тях той създал група "Приятели докрай", в която им изпращал снимки и клипове с порнографско съдържание, дори своя собствена снимка, на която позира как уринира в тоалетната на дома си със събути панталони. Пишел им, че иска да спи с тях, като обяснявал, че леглото му било празно без тях.

При разследването в личния компютър на учителя са намерени кадри от санитарно помещение с порнографско съдържание с участието на непълнолетни. Той обяснил, че направил кадрите от любопитство, а "актьорите" в тях били момичета от вокална група на възраст около 15 години.

Бивш учител по музика е задържан за блудство с 6 деца

54-годишен бивш учител по музика от град Дулово е задържан за блудство с шест малолетни момичета и момчета. Разследващите установили, ...

Назначената съдебнопсихиатрична експертиза на подсъдимия учител е установила, че той е с разстройство в сексуалното влечение, изразяващо се във воайорство и корофилия, насочено към момичета в края на малолетната им възраст.

Делото срещу него е насрочено за разглеждане в Силистренския окръжен съд като подсъдимият е поискал съкратено съдебно следствие, след като признал вината си за престъпленията, в които е обвинен. Преподавателят е с мярка за неотклонение "Задържане под стража" от началото на досъдебното производство.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от КРИМИ:

Пиян шофьор предизвика катастрофа с пострадали в Казанлък

Хванаха жена, купувала скъпи телефони с чужди карти (СНИМКА)

Окрал казино, но вместо пари взел тръби: Арестуваха мъж в Камено

Инвалидни пенсии за над 100 000 лева: Две жени лъгали държавата с години

Добавил си 8 години стаж: Мъж опита да излъже НОИ в Кърджали

Жена е в болница след домашно насилие в Благоевградско

Мними гадателки основаха първата ясновидска къща у нас

По инициатива на ДАНС: Международна операция ще пресича контрабандни канали

Разбивал наред: Хванаха мъж, повредил 7 автомобила във Враца

Внук отмъкна 25 000 британски лири от дядо си в Хасково

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com