Зверски бита жена иска помощ от Община Добрич за охрана на ключова за града улица

22672

Призив да бъде осветено и охранявано място, близко до идеалния център на Добрич, отправи 42-годишната Цветана Вълчанова. Става въпрос за неосветен участък на ул. „Христо Ботев”, между булевардите „Русия” и „Добруджа” близо до битака, откъдето често хора се прибират пеша.

Именно там Вълчанова е била нападната и пребита зверски вчера вечерта към 18:00 часа. Жената се прибира от работа – тя е продавач в павилион за цигари и вестници, когато бива нападната. Нападателят чупи носа ѝ и я бие жестоко, но за огромно щастие на жената на улицата се появява камион от местната „Чистота”. Шофьорът вижда какво се случва, осветява нападателя с фаровете си и той бяга от мястото на престъплението.

Кучешко градче в Градски парк "Св. Георги" на Добрич

Градският парк на Добрич официално ще се превърне в дом на втората по рода си обособена зона за свободно разхождане на кучета. Това съо...

Полицията реагира бързо и залавя престъпника, който е разпознат от жертвата. Цветана разказва, че е нападната за втори път в този участък и че не може да си обясни агресията. Клиентка на Вълчанова също се е оплакала, че е била нападната на това място.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Крими