Фотоконкурс на Аполония

15433
Фотоконкурс на Аполония

Тази година фестивала Аполония продължава и се пренася в интернет пространството, където различните форми на изкуството ще се представят и оценяват пред широката публика.

На 9 септември от 24:00 ч. стартира фотоконкурс на тема: „ENVIRONMENTAL ART“ - извор на живот и вдъхновение, който се осъществява с подкрепата на минерална вода Банкя и продължава до 30 септември тази година.

Александрина Пендачанска получава Аполон Токсофорос

Оперната певица Александрина Пендачанска (сопран) получава тази година наградата Аполон Токсофорос, съобщи артистичният директор на П...

В същината си „ENVIRONMENTAL ART“ е изкуство, което помага за подобряване на отношенията ни с естествения свят. В голямата си част то е мимолетно, направено да изчезне или да се трансформира. Предназначено е за определено място, от което не може да бъде преместено.

Взимайки своя фотоапарат всеки може да покаже творчески си и оригинални виждания за околната среда, посредством изграждането на композиция с предмети и обекти, които природата е сътворила. Конкурсът стартира на Facebook страницата: https://www.facebook.com/pages/Apollonia-Enviromental-Art/462943973803616

За участие в конкурса е необходимо да изпратите снимката и заглавие към нея на e-mail адрес apollonia.onlinestage@gmail.com.

Победителите ще бъдат обявени на 1 октомври. Авторът на снимката, събрала най-много "харесвания" на Facebook страницата на конкурса, ще спечели годишен абонамент за безплатна доставка до дома от минерална вода Банкя (720 литра разпределени в 12 месечни доставки). Kласиралите се на 2-ро и 3-то място ще получат чанти от рециклирани материали изработена от Zona Urbana, а участниците заели първите 10 места, ще спечелят тениски, осигурени от Graphica MC, със най-добрите фотоси от конкурса.

Canon представя две изложби на Аполония 2013

Canon представя две фотоизложби на „Аполония 2013” като част от традиционната си подкрепа за българското изкуство – &...

Първите 3-ма победители получават и билет за събитие по избор от програмата на юбилейната 30-та поред Аполония 2014.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com