10-годишното момче от Норвегия пак взе автомобил „назаем“ и изуми полицията

47455
10-годишното момче от Норвегия пак взе автомобил „назаем“ и изуми полицията
Снимка: Снимка интернет

Малкият „беглец по пътищата“ на Норвегия, който взе колата на родителите си заедно  с малката си сестричка и потегли към къщата на баба и дядо им повтори постъпката си. Действието се разви преди около две седмици, много рано сутринта, а пред полицията детето измисли революционно оправдание – било джудже, което си забравило документите.

Явно обаче малкият „нарушител“ не си е взел поука или мъмренето от родителите му не е било ефективно, защото то се прояви отново.

Комична история от градския транспорт

Описаната по-долу история е по действителен случай, но първоизточникът все още не е известен. Пътувам в препълнена маршрутка, хората п...

Този път „неблагоразумието“ да оставят ключовете на колата си без надзор имали негови роднини, които дошли да се видят. „Ловкият“ ни пътен нарушител веднага се възползувал от разсейването на гостите им и отпрашил с колата им. Той изминал 30км преди старите му „приятели“ от пътната полиция да го спрат за проверка.

Този път обаче явно родителите се усетили навреме и веднага сигнализирали в полицията и разпратили съобщение в Туитър, а пък полицията уведомила колегите си по пътищата. След съобщенията момчето спряло при сигнализация от патрул, а свидетел му отнел ключовете за автомобила.

След първия случай преди две седмици на родителите му им се размина само с мъмрене, но сега полицията решила да докладва случая в социалната им служба.

„Нямаше ранени, но това вече е прекалено, а следващия път може и да не се развият толкова щастливо обстоятелствата за момчето при евентуална катастрофа“, коментира началника на местната полиция Бард Кристиансен. Той бе зает със случая и предния път, но явно вече търпението му е свършило и този инцидент не го е приел като куриоз.

Комична история от градския транспорт

Описаната по-долу история е по действителен случай, но първоизточникът все още не е известен. Пътувам в препълнена маршрутка, хората п...

„Много е притеснително, че му е позволено да върши подобни неща. Явно родителите му не оказват нужния контрол“, коментира той пред Ройтерс.  

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com